Hongaarse Punt Vloer PVC

Authentieke looks met een moderne feeling

Modern en klasse

De Hongaarse punt vloer in PVC lijkt veel op de visgraat doordat het ook in een soort van V- (of W) vorm ligt. Het verschil is dat bij de Hongaarse punt vloer de randen tussen de ‘planken’ zichtbaarder zijn. Hierdoor krijgt de vloer een authentieke uitstraling die u bij geen enkel ander soort PVC vloer vindt.

 

Daarnaast zijn ze ook nog eens korter. Van oorsprong werd de Hongaarse punt alleen gebruikt in herenhuizen omdat het stond voor luxe. Nu dat er Hongaarse punt PVC vloeren zijn, komen deze vloeren vaker voor.

 

Heeft u een modern interieur? Dan zal de Hongaarse punt vloer perfect bij uw woning passen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis styling advies gesprek!

hongaarse punt pvc vloer in de hal passend bij de gordijnen

Uw huis ook zo?

Let op: alleen eersteklas merken, voor scherpe tarieven. Inclusief totaalservice.

hongaarse punt pvc vloer in de slaapkamer

Eersteklas PVC merken. Scherp geprijsd. Altijd.

Vanaf €39,95 per m² inclusief leggen!

Woonstudio Bennekom biedt allerlei merken en types PVC vloeren die in al uw wensen voorzien! Of u nu op zoek bent naar een PVC vloer die uw huis een warm of rustig gevoel geeft.

 

Daarnaast kan Woonstudio Bennekom uw vloer ook nog isoleren en zorgen voor geluiddemping door een ondervloer te plaatsen. Onze vakkundigen egaliseren uw vloer professioneel en zorgen voor uitvlakking, stabilisatie en vochtwering.

 

Kort gezegd, wat er ook met uw vloer moet gebeuren om in uw wensen te voorzien, de professionals van Woonstudio Bennekom kunnen uw dromen realiseren!

 

Klik op een merk hieronder voor meer informatie

hongaarse punt pvc vloer close up

Bent u de volgende?

Woonstudio Bennekom heeft al tientallen huishoudens voorzien van een Hongaarse punt vloer in PVC, bent u de volgende? Onze experts staan altijd klaar om u te adviseren in uw keuze. Het is namelijk wel belangrijk dat uw interieur ook echt geschikt is voor de Hongaarse punt vloer doordat het zo’n unieke vloer is.

 

Bent u op zoek naar een klassieke maar luxueuze vloer? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen!

Hongaarse punt vloer PVC laten plaatsen door Woonstudio Bennekom

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe Hongaarse punt vloer. 

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe Hongaarse punt pvc vloeren, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

A-MERKEN & LANGE GARANTIE

Wij werken alleen met A-merken van topkwaliteit, geplaatst met moderne apparatuur voor het beste resultaat. Én we zijn CBW-erkend. Dat betekent lange garanties op al onze producten!   

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

PVC laten plaatsen door Woonstudio Bennekom

1

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe pvc vloeren, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

2

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe vloer. 

3

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

4

A-MERKEN & LANGE GARANTIE

Wij werken alleen met A-merken van topkwaliteit, geplaatst met moderne apparatuur voor het beste resultaat. Én we zijn CBW-erkend. Dat betekent lange garanties op al onze producten!   

Luxueuze uitstraling

Luxueuze uitstraling

De Hongaarse punt PVC vloer voelt niet alleen als een luxe vloer maar ziet er ook nog eens zo uit. Doordat het geen echt hout is maar PVC loopt de vloer veel comfortabeler. Toch behoudt het wel de luxueuze uitstraling en zullen al uw gasten denken dat ze op hout gaan lopen voordat ze uw woning binnenkomen.

Hongaarse punt vloer verwarming

Hongaarse punt vloer verwarming

Doordat het een PVC vloer is zijn, heeft de vloer kwaliteiten die hout niet heeft. Zoals comfort, waterbestendigheid en slijtvrij bij zwaar gebruik. Tevens kunt u makkelijker een ondervloer laten plaatsen. Een vloerverwarming is dus geen probleem!

Klassieke look

Klassieke look

Het design van de Hongaarse punt vloer is al decennia oud. Daarom wordt deze vloer gezien als een echte klassieker die geweldig staat bij antiek meubilair.

Mogelijke PVC motieven en patronen…

Voorbeelden van projecten

Stijlvol wonen begint bij Woonstudio Bennekom

Kom gerust eens langs in onze showroom voor een gratis stylingadvies. We nemen graag de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en uw wensen te verwezenlijken.

Start het gesprek
Start WhatsApp chat
Hallo, Johan van Woonstudio Bennekom hier. Een vraag stellen kan ook via Whatsapp. Kan ik u helpen?