Hongaarse punt pvc vloer

Klassiek & modern

De Hongaarse punt vloer in PVC lijkt veel op de visgraat doordat het ook in een soort van V- (of W) vorm ligt. Het verschil is dat bij de Hongaarse punt vloer de randen tussen de ‘planken’ zichtbaarder zijn. Hierdoor krijgt de vloer een authentieke uitstraling die u bij geen enkel ander soort PVC vloer vindt.

Daarnaast zijn ze ook nog eens korter. Van oorsprong werd de Hongaarse punt alleen gebruikt in herenhuizen omdat het stond voor luxe. Nu dat er Hongaarse punt PVC vloeren zijn, komen deze vloeren vaker voor.

Heeft u een modern interieur? Dan zal de Hongaarse punt vloer perfect bij uw woning passen. 

Hongaarse punt vloer bij pijl
Uw huis ook zo?

Let op: bij ons alleen eersteklas merken, voor scherpe prijzen.
Inclusief totaalservice (leggen & lijmen).

Waarom Woonstudio bennekom?

Onze service gaat verder dan enkel de verkoop en het afleveren van de vloer. Wij doen er nog een schepje bovenop! Koopt u uw PVC vloer bij Woonstudio Bennekom, dan geniet u van onze topservice. Wij leggen niet enkel uw vloer, maar we verplaatsen ook uw meubels en verwijderen uw oude vloer indien gewenst. U hoeft niets meer te doen dan toekijken. Heerlijk toch?

Scherpe prijzen mét all-in service

Een prettige totaalservice, ook nog eens voor mooie prijzen.

A-merken, garanties & CBW erkend

Geen verrassingen. Lange garanties dankzij ons CBW keurmerk.

Ruim assortiment, voor iedereen

Van vloerbedekking tot raamdecoratie. En van behang tot inbouwkast.

Meer dan 25 jaar ervaring

Door de jaren heen hebben wij ontelbaar veel woningen voorzien van stoffering.

Scherpe prijzen mét all-in service

Een prettige totaalservice, ook nog eens voor mooie prijzen.

A-merken, garanties & CBW erkend

Geen verrassingen. Lange garanties dankzij ons CBW keurmerk.

Ruim assortiment, voor iedereen

Van vloerbedekking tot raamdecoratie. En van behang tot inbouwkast.

Meer dan 25 jaar ervaring

Door de jaren heen hebben wij ontelbaar veel woningen voorzien van stoffering.

Luxueuze uitstraling

De Hongaarse punt PVC vloer voelt niet alleen als een luxe vloer maar ziet er ook nog eens zo uit. Doordat het geen echt hout is maar PVC loopt de vloer veel comfortabeler. Toch behoudt het wel de luxueuze uitstraling van hout.

Hongaarse punt vloer verwarming

Doordat het een PVC vloer is zijn, heeft de vloer kwaliteiten die hout niet heeft. Zoals comfort, waterbestendigheid en slijtvrij bij zwaar gebruik. Tevens kunt u makkelijker een ondervloer laten plaatsen. Een vloerverwarming is dus geen probleem!

Klassieke look

Het design van de Hongaarse punt vloer is al decennia oud. Daarom wordt deze vloer gezien als een echte klassieker die geweldig staat bij antiek meubilair.
Luxe, voor zeer scherpe prijzen

Eersteklas merken

Hongaarse punt patronen  worden gemaakt door verschillende PVC fabrikanten. Bekijk het aanbod per fabrikant of vraag ons naar de mogelijkheden door te bellen of het contactformulier in te vullen. 

Wat u ook wenst qua interieur, de professionals van Woonstudio Bennekom kunnen uw dromen realiseren.

Showroom in bennekom

Kom langs om geïnspireerd te raken, een offerte of een gratis kleur- en stylingadvies. Altijd één aanspreekpunt. Gratis parkeren voor de deur.

patronen & motieven

PVC legpatronen

Klik hieronder op een motief naar wens en laat u inspireren. 

prijs op maat in 24 uur

Offerte formulier

Referenties van klanten

Het creëeren van mooie interieurs doen we het liefst. Hoogwaardige opleveringen en een 'mooier dan verwacht' resultaat is ons ultieme doel. Achteraf horen dat de oplevering voelde alsof 'het vanzelf ging' is een mooie bonus.


Veelgestelde vraag
Is PVC waterdicht?

Het korte antwoord is JA, maar…
PVC-vloeren zijn over het algemeen waterdicht. Dit betekent dat ze zo zijn behandeld dat ze binnendringend water tot op een bepaalde hoogte aan kunnen. Ze beschadigen dus niet door water en dit is heel handig voor bijvoorbeeld in de douche of in andere natte ruimtes! Het is echter niet aan te raden om een PVC vloer ALTIJD ‘onder water’ te hebben staan

Er geldt echter wel een MAAR.
En dat is dat de PVC vloer wel door vakmensen geplaatst dient te worden om zeker te stellen dat PVC waterdicht is en blijft. De lijmlaag waarmee uw PVC vloer is verlijmd mag namelijk niet on contact komen met water, anders zouden de stroken of tegels los kunnen komen. 

Neem dus gerust contact met ons op om een afspraak te maken.