Forbo PVC Vloeren

Modern. Verantwoordelijk. Functioneel.

Milieubewuste varianten

Als u op zoek bent naar een vloer met een warme sfeer, moet u echt een keer tussen de Forbo PVC vloeren kijken. Deze groep bestaat uit verschillende merken zoals Allura (voor luxe) en Novilon (voor simpliciteit). Door de grote variatie aan vloeren die Forbo biedt, kunt u het overal toepassen: in uw kantoor of zelfs in een sportzaal!

 

Het beste komt nog, ondanks dat Forbo vloeren milieubewust zijn gemaakt staat het niet aan de top qua prijsklasse. Zo bent u goed bezig, maar hoeft u niet de hoofdprijs te betalen.

 

Bent u op zoek naar een topkwaliteit vloer? Twijfel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen.

Forbo PVC vloer in de woonkamer gezet door Woonstudio Bennekom.

Uw huis ook zo?

Let op: wij bieden topkwaliteit voor de laagste prijzen.
Moeite met het kiezen van kleuren? Wij geven wij u desgewenst een gratis en vrijblijvend kleuradvies, naar eigen wens.

Forbo donkere PVC vloer van bovenaf met twee bruine, houten stoelen, gezet door Woonstudio Bennekom.

Eersteklas PVC merken. Scherp geprijsd. Altijd.

Vanaf €39,95 per m² inclusief leggen!

Woonstudio Bennekom biedt allerlei merken en types PVC vloeren die in al uw wensen voorzien! Of u nu op zoek bent naar een PVC vloer die uw huis een warm of rustig gevoel geeft.

 

Daarnaast kan Woonstudio Bennekom uw vloer ook nog isoleren en zorgen voor geluiddemping door een ondervloer te plaatsen. Onze vakkundigen egaliseren uw vloer professioneel en zorgen voor uitvlakking, stabilisatie en vochtwering.

 

Kort gezegd, wat er ook met uw vloer moet gebeuren om in uw wensen te voorzien, de professionals van Woonstudio Bennekom kunnen uw dromen realiseren!

 

Klik op een merk hieronder voor meer informatie

Forbo PVC vloer in een chic woonkamer met twee banken, gezet door Woonstudio Bennekom.

Priceless A tot Z service

Woonstudio Bennekom werkt al jaren met Forbo’s PVC vloeren omdat het één van de topmerken is. Tel ons op maat gemaakte service daarbij op en het resultaat is priceless. Wanneer u onze vakkundigen inschakelt helpen zij u van A tot Z. Wij zijn niet tevreden met een “dat ziet er goed uit,” nee, wij willen een “WOW!”

 

Heeft u hulp nodig van echte professionals? Vraag dan nu nog om GRATIS styling advies!

Forbo PVC vloeren laten plaatsen door Woonstudio Bennekom

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe Forbo vloer. 

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe Forbo pvc vloeren, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

A-MERKEN & LANGE GARANTIE

Wij werken alleen met A-merken van topkwaliteit, geplaatst met moderne apparatuur voor het beste resultaat. Én we zijn CBW-erkend. Dat betekent lange garanties op al onze producten!   

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

PVC laten plaatsen door Woonstudio Bennekom

1

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe pvc vloeren, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

2

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe vloer. 

3

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

4

A-MERKEN & LANGE GARANTIE

Wij werken alleen met A-merken van topkwaliteit, geplaatst met moderne apparatuur voor het beste resultaat. Én we zijn CBW-erkend. Dat betekent lange garanties op al onze producten!   

Duurzaam

Duurzaam

Forbo maakt zijn vloeren op een duurzame manier in fabrieken die 100% draaien op groene energie. Daarnaast is Forbo ook gekeurd door verschillende instanties zoals natureplus en UL certified EPD.

Made in Holland

Made in Holland

Forbo bestaat al langer dan 100 jaar dus ze weten wat ze doen. Met hun jarenlange ervaring hebben ze elke vloer weten te verbeteren wat het bracht tot de vloeren van nu: echte Nederlandse ambacht (90% wordt geproduceerd in Nederland).

Elke inrichting mogelijk

Elke inrichting mogelijk

Als u op zoek bent naar een vloer voor in uw slaapkamer is Forbo er voor u. Als u op zoek bent naar een vloer voor in een bejaardentehuis is Forbo er. Oftewel, Forbo’s PVC vloeren passen letterlijk overal!

Mogelijke PVC motieven en patronen…

Voorbeelden van projecten

Stijlvol wonen begint bij Woonstudio Bennekom

Kom gerust eens langs in onze showroom voor een gratis stylingadvies. We nemen graag de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en uw wensen te verwezenlijken.

Start het gesprek
Start WhatsApp chat
Hallo, Johan van Woonstudio Bennekom hier. Een vraag stellen kan ook via Whatsapp. Kan ik u helpen?