Beautifloor PVC Vloeren

Betaalbaar. Comfortabel. Praktisch.

Visueel aantrekkelijke vloeren

Als u op zoek bent naar één van de besten maar niet de duurste dan zijn de Beautifloor PVC vloeren wellicht iets voor u! Zoals de naam het al zegt, gaat Beautifloor voor een uitstekende uitstraling. Dit houdt in dat zij met de trend meegaan en altijd zorgen dat u uit geweldige PVC vloeren kunt kiezen.

 

Bij een mooie vloer hoort natuurlijk ook een goede feeling. Daarom kunt u uit een assortiment kiezen van rustige tot levendige vloeren.

 

Bent u op zoek naar een visueel aantrekkelijke vloer die betaalbaar en praktisch is? Wilt u optimale comfort? Kies dan voor Beautifloor!

Beautifloor PVC vloeren in de keuken gezet door Woonstudio Bennekom

Uw huis ook zo?

Let op: wij bieden topkwaliteit voor de laagste prijzen.
Moeite met het kiezen van kleuren? Wij geven wij u desgewenst een gratis en vrijblijvend kleuradvies, naar eigen wens.

Beautifloor PVC vloer in de woon- en slaapkamer. Lijkt op een houten vloer door het professionele werk van Woonstudio Bennekom.

Eersteklas PVC merken. Scherp geprijsd. Altijd.

Vanaf €39,95 per m² inclusief leggen!

Woonstudio Bennekom biedt allerlei merken en types PVC vloeren die in al uw wensen voorzien! Of u nu op zoek bent naar een PVC vloer die uw huis een warm of rustig gevoel geeft.

 

Daarnaast kan Woonstudio Bennekom uw vloer ook nog isoleren en zorgen voor geluiddemping door een ondervloer te plaatsen. Onze vakkundigen egaliseren uw vloer professioneel en zorgen voor uitvlakking, stabilisatie en vochtwering.

 

Kort gezegd, wat er ook met uw vloer moet gebeuren om in uw wensen te voorzien, de professionals van Woonstudio Bennekom kunnen uw dromen realiseren!

 

Klik op een merk hieronder voor meer informatie

Beautifloor PVC vloer die goed staat bij de houten keuken, gezet door Woonstudio Bennekom.

Zoekt u een betaalbare vloer?

Bent u terechtgekomen op deze pagina met de vraag wat voor merk Beautifloor is en of wij u daar verder bij kunnen helpen? Woonstudio Bennekom heeft enorm veel ervaring met het plaatsen van een Beautifloor PVC vloer. Onze vakkundigen hebben dan ook al veel mensen blij weten te maken met één van deze geweldige vloeren.

 

Vraag vandaag nog een GRATIS styling advies aan en kijk of Beautifloor iets voor uw woning kan betekenen.

Beautifloor PVC vloeren laten plaatsen door Woonstudio Bennekom

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe Beautifloor vloer. 

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe Beautifloor pvc vloeren, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

A-MERKEN & LANGE GARANTIE

Wij werken alleen met A-merken van topkwaliteit, geplaatst met moderne apparatuur voor het beste resultaat. Én we zijn CBW-erkend. Dat betekent lange garanties op al onze producten!   

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

PVC laten plaatsen door Woonstudio Bennekom

1

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe pvc vloeren, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

2

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe vloer. 

3

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

4

A-MERKEN & LANGE GARANTIE

Wij werken alleen met A-merken van topkwaliteit, geplaatst met moderne apparatuur voor het beste resultaat. Én we zijn CBW-erkend. Dat betekent lange garanties op al onze producten!   

Trendy

Trendy

Beautifloor PVC vloeren zijn merkwaardig omdat ze gemaakt zijn met het doel om op te vallen in de zee der PVC vloeren. Daarom stelt Beautifloor allemaal (foto)realistische collecties samen op basis van de nieuwste interieurtrends.

Praktisch en comfortabel

Praktisch en comfortabel

De PVC vloeren van Beautifloor zijn ontworpen om zo comfortabel mogelijk te zijn voor iedereen die er gebruik van wilt maken. Daarnaast zijn ze ook nog geluiddempend, warmte isolerend en anti-allergisch. Ideaal voor als u een vloerverwarming wilt dus.

Betaalbaar

Betaalbaar

Onder alle merken die wij gebruiken bij Woonstudio Bennekom is Beautifloor de meest betaalbare. Toch beschouwen wij Beautifloor als één van de besten die we ooit hebben gebruikt.

Mogelijke PVC motieven en patronen…

Voorbeelden van projecten

Stijlvol wonen begint bij Woonstudio Bennekom

Kom gerust eens langs in onze showroom voor een gratis stylingadvies. We nemen graag de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en uw wensen te verwezenlijken.

Start het gesprek
Start WhatsApp chat
Hallo, Johan van Woonstudio Bennekom hier. Een vraag stellen kan ook via Whatsapp. Kan ik u helpen?