Tapijt kopen in Bennekom? Sfeervol en stijlvol. Woonstudio Bennekom

Tapijten

Een comfortabele en chique ambiance

Chique & Stijlvolle Tapijten

Een tapijten vloer heeft iets speciaals. Tapijt geeft een kamer charme en extra gezelligheid. De warme uitstraling en zachte touch geven u een heerlijk behaaglijk en comfortabel gevoel. De warmte kunt u letterlijk voelen, want tapijt werkt warmte isolerend. Heerlijk! Tapijten vloerbedekking van Woonstudio Bennekom is een stijlvolle toevoeging in iedere kamer.

Een behaaglijk warm gevoel

Een behaaglijk warm gevoel

Een ruimte met tapijt geeft altijd dat extra stijlvolle en warme gevoel. Met de isolerende werking van tapijt wordt dat gevoel tastbaar. Dat merkt u ook aan de energierekening.

Een veilig thuis

Een veilig thuis

Vloerbedekking werkt als een antislip. Uzelf, of uw kinderen, zullen hier al snel de positieve effecten van ervaren. Dat geldt in het bijzonder voor uw trap. Veiligheid voorop.

Geluiddempende werking

Geluiddempende werking

Buren, of de kamers onder u, zullen ook blij zijn met uw keuze voor tapijt. Het zorgt al snel voor een vermindering van 25 à 30db. Dat is sociaal en comfortabel tegelijk.

qode-eliptic-slider

Vakkundig laten leggen, zonder zorgen

Vloerbedekking is altijd een verrijking voor uw woning en uw comfort. Wij doen daar nog een schepje bovenop, want dankzij onze totaalservice heeft u geen omkijken en stress. Zo verplaatsen wij uw meubels en halen de oude vloer eruit. Natuurlijk leveren wij stofzuig schoon op en plaatsen uw meubels netjes terug!

Waarom Woonstudio Bennekom

1

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe inrichtingen, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

2

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe vloer.

3

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

4

A-MERKEN & LANGE GARANTIE

Wij werken alleen met A-merken van topkwaliteit, geplaatst met moderne apparatuur voor het beste resultaat. Én we zijn CBW-erkend. Dat betekent lange garanties op al onze producten!   

qode-np-item
25 Jaar vakkundige ervaring
qode-np-item
All-in legservice door onze eigen vakmannen
qode-np-item
Grote Showroom in Bennekom
qode-np-item
A-Merken & Lange Garantie

Waarom kiezen voor vloerbedekking?

U kiest voor vloerbedekking als u; uw (woon)kamer een extra chique uitstraling wilt geven, zelf een heerlijk comfortabel en behaaglijk gevoel wilt ervaren, u denkt aan de speelsheid van uw kinderen en u de buren tot weinig overlast wilt zijn. Vloerbedekking zorgt er tevens voor dat u minder snel uitglijdt.

De beste (keur)merken

Woonstudio Bennekom werkt alleen met tapijten uit het topsegment. Onze tapijtmerken voldoen stuk voor stuk aan de strengste Nederlandse kwaliteitseisen. Zo waarborgt het GUT kenmerk een productie waarbij rekening is gehouden met diverse gezondheid en ecologische aspecten. Enkel de meest vooraanstaande tapijtfabrikanten hebben dit keurmerk. Natuurlijk die van ons ook! Komt u ons uitgebreide assortiment snel eens bewonderen?

Ruimtes transformeren door ons vakmanschap

Een mooie vloer kan het aanzicht van een woning maken of kraken. Dat weten wij als geen ander. Onze klanten ook. Lege ruimtes transformeren wij binnen de kortste keren in sfeervolle ambiances.

Nieuw
Oud
Woonstudio Bennekom Bennekom

Stijlvol wonen begint bij Woonstudio Bennekom

Kom eens langs in onze showroom voor een advies. We nemen graag de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en uw wensen te verwezenlijken.

Stijlvol wonen begint bij Woonstudio Bennekom

Kom eens langs in onze showroom voor een advies. We nemen graag de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en uw wensen te verwezenlijken.

Woonstudio Bennekom