PVC Vloeren

Ervaar het gevoel van luxe en pure klasse met

PVC Vloeren van topkwaliteit

PVC creëert van iedere ruimte in uw woning een plaats waar een rijk gevoel voorop staat. Uw PVC vloer doet niets ten onder aan een originele houten vloer. Het is een slimme keuze en u heeft the best of both worlds. Niet voor niets zijn wij specialist in het leggen van PVC Vloeren.

Hout? Of toch PVC?

Hout? Of toch PVC?

Het wow-effect. Keer op keer. Niet alleen bij visite. Ook zelf staat u steeds weer versteld. Heeft u het vergrootglas bij de hand? Oke, het is toch PVC.

Velen structuren te realiseren

Velen structuren te realiseren

Chique? Strak of toch liever modern? Met een PVC vloer kunnen wij een bijna eindeloos scala aan structuren en patronen realiseren.

Onderhoudsvrij

Onderhoudsvrij

PVC Vloeren zijn helemaal onderhoudsvrij. Met de stofzuiger en een doekje is uw vloer weer als nieuw. Lakken en schuren zijn helemaal verleden tijd.

qode-eliptic-slider

Snel laten leggen, zonder zorgen

Een PVC vloer is een slimme en stijlvolle keuze. Woonstudio Bennekom doet er nog een schepje bovenop. Want kiest u voor ons, dan geniet u van onze topservice. Wij leggen namelijk niet alleen uw nieuwe vloer, maar verplaatsen ook uw meubels en verwijderen de oude vloer. Zo hoeft u niets te doen dan toekijken. Heerlijk toch?!

Waarom Woonstudio Bennekom

1

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe inrichtingen, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

2

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe vloer. 

3

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

4

A-MERKEN & LANGE GARANTIE

Wij werken alleen met A-merken van topkwaliteit, geplaatst met moderne apparatuur voor het beste resultaat. Én we zijn CBW-erkend. Dat betekent lange garanties op al onze producten!   

qode-np-item
25 Jaar vakkundige ervaring
qode-np-item
All-in legservice door onze eigen vakmannen
qode-np-item
Grote Showroom in Bennekom
qode-np-item
A-Merken & Lange Garantie

De voordelen van een PVC Vloer

PVC Vloeren hebben tal van voordelen. Zo zijn PVC vloeren geluidsstil. Loopgeluiden worden met gemiddeld 8db verminderd. Ook zijn PVC vloeren watervast & vochtbestendig. Een glas water over de vloer of een PVC vloer in een vochtig kelder is geen probleem. Bovendien verdelen deze vloeren de warmte gelijkmatig en zijn daarmee uitermate geschikt voor vloerverwarming.

De beste (keur)merken

Wij werken alleen met hoogwaardige merken om een topkwaliteit te waarborgen. Onze merken voldoen namelijk stuk voor stuk aan de strengste Nederlandse kwaliteitseisen. Dankzij het DIBT-keurmerk is uw vloer vrij van schadelijke weekmakers en is uw veiligheid voor 100% gegarandeerd. Ook zijn de emissiewaarden laag door duurzame productie. Wel zo’n fijn gevoel.

Ruimtes transformeren door ons vakmanschap

Een mooie vloer kan het aanzicht van een woning maken of kraken. Dat weten wij als geen ander. Onze klanten ook. Lege ruimtes transformeren wij binnen de kortste keren in sfeervolle ambiances.

Opleveren
Ruimte leeghalen
Woonstudio Bennekom Bennekom

Stijlvol wonen begint bij Woonstudio Bennekom

Kom eens langs in onze showroom voor een advies. We nemen graag de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en uw wensen te verwezenlijken.

Stijlvol wonen begint bij Woonstudio Bennekom

Kom eens langs in onze showroom voor een advies. We nemen graag de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en uw wensen te verwezenlijken.

Woonstudio Bennekom