Gelasta PVC Vloeren

Trendy. Innovatief. Betaalbaar.

Unieke collectie

Als u een PVC vloer wilt met de beste prijs en kwaliteitsverhouding zijn de Gelasta PVC vloeren wellicht iets voor u. Van alle merken die wij gebruiken bij Woonstudio Bennekom is Gelasta vrijwel het aantrekkelijkst op het commerciële vlak (voor zowel consumenten als woninginrichter).

 

Met een uitgebreide eigen collectie van originele PVC vloeren biedt Gelasta iets wat anderen niet kunnen.

 

Bent u op zoek naar een unieke PVC vloer? Dan kunnen wij u daarbij helpen! Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken of een Gelasta PVC vloer iets voor uw interieur is.

Gelasta PVC vloer in een witte woonkamer met witte bank en tafel. Geplaatst door Woonstudio Bennekom.

Uw huis ook zo?

Let op: wij bieden topkwaliteit voor de laagste prijzen.
Moeite met het kiezen van kleuren? Wij geven wij u desgewenst een gratis en vrijblijvend kleuradvies, naar eigen wens.

Close-up van een Gelasta PVC vloer (dat net echte planken lijken) met daarop een paar witte rozen zonder steel.

Eersteklas PVC merken. Scherp geprijsd. Altijd.

Vanaf €39,95 per m² inclusief leggen!

Woonstudio Bennekom biedt allerlei merken en types PVC vloeren die in al uw wensen voorzien! Of u nu op zoek bent naar een PVC vloer die uw huis een warm of rustig gevoel geeft.

 

Daarnaast kan Woonstudio Bennekom uw vloer ook nog isoleren en zorgen voor geluiddemping door een ondervloer te plaatsen. Onze vakkundigen egaliseren uw vloer professioneel en zorgen voor uitvlakking, stabilisatie en vochtwering.

 

Kort gezegd, wat er ook met uw vloer moet gebeuren om in uw wensen te voorzien, de professionals van Woonstudio Bennekom kunnen uw dromen realiseren!

 

Klik op een merk hieronder voor meer informatie

Gelasta PVC vloer in een woonkamer met een bakstenen muur, een muur vol met ramen, witte meubels en een zwarte TV.

PVC vloerexpert

Woonstudio Bennekom’s vakkundigen hebben veel ervaring met het plaatsen van Gelasta PVC vloeren in verschillende gebouwen. Of u nu een PVC vloer in een woning of kantoor nodig hebt, onze PVC vloeren experts met jarenlange ervaring kunnen u helpen.

 

Als u op zoek bent naar een betrouwbare vloer die professioneel gelegd moet worden zit u hier goed. Laat ons uw zorgen uit handen nemen en vraag vandaag nog een GRATIS styling adviesgesprek bij ons aan!

Gelasta PVC vloeren laten plaatsen door Woonstudio Bennekom

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe Gelasta vloer. 

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe Gelasta pvc vloeren, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

A-MERKEN & LANGE GARANTIE

Wij werken alleen met A-merken van topkwaliteit, geplaatst met moderne apparatuur voor het beste resultaat. Én we zijn CBW-erkend. Dat betekent lange garanties op al onze producten!   

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

PVC laten plaatsen door Woonstudio Bennekom

1

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe pvc vloeren, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

2

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe vloer. 

3

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

4

A-MERKEN & LANGE GARANTIE

Wij werken alleen met A-merken van topkwaliteit, geplaatst met moderne apparatuur voor het beste resultaat. Én we zijn CBW-erkend. Dat betekent lange garanties op al onze producten!   

Super prijs/kwaliteit

Super prijs/kwaliteit

Als we Gelasta vergelijken met Therdex of Forbo, dan valt het gelijk op dat Gelasta behoort tot de betaalbare merken. Deze vloeren kunnen dan ook gebruikt worden in elk huishouden.

Wereldwijde ervaring

Wereldwijde ervaring

Gelasta’s PVC vloeren zijn niet zomaar vloeren. Zij hebben namelijk een eigen lijn PVC vloeren uit Azië, dit maakt de collectie zo bijzonder en commercieel aantrekkelijk.

Stijlvol en creatief

Stijlvol en creatief

De unieke PVC vloeren van Gelasta zijn erg stijlvolle creaties die uw gehele interieur op de kop kan zetten (op een goede manier). Dit is dé vloer die een “WOW” reactie krijgt.

Mogelijke PVC motieven en patronen…

Voorbeelden van projecten

Stijlvol wonen begint bij Woonstudio Bennekom

Kom gerust eens langs in onze showroom voor een gratis stylingadvies. We nemen graag de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en uw wensen te verwezenlijken.

Start het gesprek
Start WhatsApp chat
Hallo, Johan van Woonstudio Bennekom hier. Een vraag stellen kan ook via Whatsapp. Kan ik u helpen?