PVC Vloer Walvisgraat

Creëer rust in uw woning

Wanneer gewone visgraat niet voldoet

Voor degenen waar visgraat niet goed genoeg voor is hebben wij de PVC vloer in walvisgraat. De naam is makkelijk te verklaren doordat de planken bij walvisgraat veel groter zijn dan bij de normale visgraat. Bij wijze van spreken heeft u hier grotere golven dan bij de standaard visgraat.

 

Zoals hiernaast te zien is heeft de walvisgraat vloer een moderne uitstraling wat de illusie geeft dat er meer ruimte is. Perfect als u voor een minimalistische stijl wilt gaan en rust wilt brengen in uw interieur.

 

Is dit wat u zoekt? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

walvisgraat pvc vloer in een modieuze woonkamer

Uw huis ook zo?

Let op: wij bieden topkwaliteit voor de laagste prijzen.
Moeite met het kiezen van kleuren? Wij geven wij u desgewenst een gratis en vrijblijvend kleuradvies, naar eigen wens.

Eersteklas PVC merken. Scherp geprijsd. Altijd.

Vanaf €39,95 per m² inclusief leggen!

Woonstudio Bennekom biedt allerlei merken en types PVC vloeren die in al uw wensen voorzien! Of u nu op zoek bent naar een PVC vloer die uw huis een warm of rustig gevoel geeft.

 

Daarnaast kan Woonstudio Bennekom uw vloer ook nog isoleren en zorgen voor geluiddemping door een ondervloer te plaatsen. Onze vakkundigen egaliseren uw vloer professioneel en zorgen voor uitvlakking, stabilisatie en vochtwering.

 

Kort gezegd, wat er ook met uw vloer moet gebeuren om in uw wensen te voorzien, de professionals van Woonstudio Bennekom kunnen uw dromen realiseren!

 

Klik op een merk hieronder voor meer informatie

pvc vloer walvisgraat in een kleine cafe met een minimalistische interieur

Advies nodig?

Onze vakkundigen hebben al veel ervaring met het plaatsen van PVC vloeren in walvisgraat. Zij zullen dan ook gereed staan voor u, van advies geven tot het aanleggen van uw nieuwe vloer.

 

Bent u toe aan wat meer “ruimte” in uw interieur waardoor u zich beter kunt focussen op belangrijke zaken? Vergeet dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen zodat wij u verder kunnen helpen!

PVC vloer walvisgraat laten plaatsen door Woonstudio Bennekom

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe walvisgraat vloer. 

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe walvisgraat pvc vloeren, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

A-MERKEN & LANGE GARANTIE

Wij werken alleen met A-merken van topkwaliteit, geplaatst met moderne apparatuur voor het beste resultaat. Én we zijn CBW-erkend. Dat betekent lange garanties op al onze producten!   

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

PVC laten plaatsen door Woonstudio Bennekom

1

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe pvc vloeren, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

2

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe vloer. 

3

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

4

A-MERKEN & LANGE GARANTIE

Wij werken alleen met A-merken van topkwaliteit, geplaatst met moderne apparatuur voor het beste resultaat. Én we zijn CBW-erkend. Dat betekent lange garanties op al onze producten!   

Rustgevende sfeer

Rustgevende sfeer

De brede en lange walvisgraat planken geven een ruime en rustige sfeer. U zal het effect pas merken als uw vloer er eenmaal in ligt, maar dit kan meer effect hebben dan u denkt.

Ruimte voor ondervloer

Ruimte voor ondervloer

Het handige aan een PVC vloer in walvisgraat is dat er ruimte is voor een ondervloer. Hierdoor verhoogt u de comfort, isolerende werking en geluiddempend effect. U kunt zelfs de vloer op vloer verwarming leggen als u een professioneel gelegde ondervloer heeft.

Onderhoudsvriendelijk

Onderhoudsvriendelijk

PVC en hout zijn twee heel verschillende soorten materiaal. Het is namelijk veel moeilijker om hout schoon te maken dan PVC. Bij PVC kunt u dweilen zonder problemen doordat de PVC vloer waterbestendig is. Met de PVC vloer in walvisgraat heeft u het beste van beide werelden: een onderhoudsvriendelijke vloer met een karakteristieke “feeling.”

Mogelijke PVC motieven en patronen…

Voorbeelden van projecten

Stijlvol wonen begint bij Woonstudio Bennekom

Kom gerust eens langs in onze showroom voor een gratis stylingadvies. We nemen graag de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en uw wensen te verwezenlijken.

Start het gesprek
Start WhatsApp chat
Hallo, Johan van Woonstudio Bennekom hier. Een vraag stellen kan ook via Whatsapp. Kan ik u helpen?