Betonlook
pvc vloer

The best of both worlds.

PVC vloeren in betonlook, wat houdt dat in? Dat is vrij simpel uit te leggen. Het ziet er uit als beton dus het oogt egaal en heeft een grijze tint. Een PVC vloer met de betonlook wordt vaak gebruikt voor een industriële sfeer. Het staat dus heel leuk bij al het andere industriële interieur, zoals bij de deur in het plaatje hiernaast.

Daarnaast is het simpelweg een veel beter alternatief dan echt beton doordat PVC vloeren geluiddempend, onderhoudsvriendelijk en comfortabel zijn. Bij beton is dat het tegenovergestelde.

Maar wie zegt dat u niet het beste van beiden kan krijgen? Kies voor de robuuste looks én comfort! Bent u het hier mee eens? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Uw huis ook zo?

Let op: bij ons alleen eersteklas merken, voor scherpe prijzen.
Inclusief totaalservice (leggen & lijmen).

Waarom Woonstudio bennekom?

Onze service gaat verder dan enkel de verkoop en het afleveren van de vloer. Wij doen er nog een schepje bovenop! Koopt u uw PVC vloer bij Woonstudio Bennekom, dan geniet u van onze topservice. Wij leggen niet enkel uw vloer, maar we verplaatsen ook uw meubels en verwijderen uw oude vloer indien gewenst. U hoeft niets meer te doen dan toekijken. Heerlijk toch?

Scherpe prijzen mét all-in service

Een prettige totaalservice, ook nog eens voor mooie prijzen.

A-merken, garanties & CBW erkend

Geen verrassingen. Lange garanties dankzij ons CBW keurmerk.

Ruim assortiment, voor iedereen

Van vloerbedekking tot raamdecoratie. En van behang tot inbouwkast.

Meer dan 25 jaar ervaring

Door de jaren heen hebben wij ontelbaar veel woningen voorzien van stoffering.

Scherpe prijzen mét all-in service

Een prettige totaalservice, ook nog eens voor mooie prijzen.

A-merken, garanties & CBW erkend

Geen verrassingen. Lange garanties dankzij ons CBW keurmerk.

Ruim assortiment, voor iedereen

Van vloerbedekking tot raamdecoratie. En van behang tot inbouwkast.

Meer dan 25 jaar ervaring

Door de jaren heen hebben wij ontelbaar veel woningen voorzien van stoffering.

Industriële sfeer

De industriële sfeer is een stijgende trend van de afgelopen jaren in de interieur wereld. Daarnaast is het natuurlijk ook een erg unieke PVC vloer die u niet vaak terug ziet in woningen.

Net zo sterk als beton

Ondanks dat deze betonlook vloer van PVC is en niet van echt beton, is het nog steeds sterker. Waarom? PVC is namelijk waterbestendig, kras- en slijtvrij. Hierdoor is het geschikt voor zwaar gebruik, zelfs in de badkamer of op de werkvloer.

Geschikt voor vloerverwarming

Het design van de Hongaarse punt vloer is al decennia oud. Daarom wordt deze vloer gezien als een echte klassieker die geweldig staat bij antiek meubilair. Beton zelf is niet geschikt voor vloerverwarming maar betonlook PVC wel! Met een goede ondervloer merkt u echt het verschil dat vloerverwarming kan maken voor uw comfort.
Luxe, voor zeer scherpe prijzen

Eersteklas merken

Betonlooks worden gemaakt door verschillende PVC fabrikanten. Bekijk het aanbod per fabrikant of vraag ons naar de mogelijkheden door te bellen of het contactformulier in te vullen. 

Wat u ook wenst qua interieur, de professionals van Woonstudio Bennekom kunnen uw dromen realiseren.

Showroom in bennekom

Kom langs om geïnspireerd te raken, een offerte of een gratis kleur- en stylingadvies. Altijd één aanspreekpunt. Gratis parkeren voor de deur.

patronen & motieven

PVC legpatronen

Klik hieronder op een motief naar wens en laat u inspireren. 

prijs op maat in 24 uur

Offerte formulier

Referenties van klanten

Het creëeren van mooie interieurs doen we het liefst. Hoogwaardige opleveringen en een 'mooier dan verwacht' resultaat is ons ultieme doel. Achteraf horen dat de oplevering voelde alsof 'het vanzelf ging' is een mooie bonus.


Veelgestelde vraag
Is PVC waterdicht?

Het korte antwoord is JA, maar…
PVC-vloeren zijn over het algemeen waterdicht. Dit betekent dat ze zo zijn behandeld dat ze binnendringend water tot op een bepaalde hoogte aan kunnen. Ze beschadigen dus niet door water en dit is heel handig voor bijvoorbeeld in de douche of in andere natte ruimtes! Het is echter niet aan te raden om een PVC vloer ALTIJD ‘onder water’ te hebben staan

Er geldt echter wel een MAAR.
En dat is dat de PVC vloer wel door vakmensen geplaatst dient te worden om zeker te stellen dat PVC waterdicht is en blijft. De lijmlaag waarmee uw PVC vloer is verlijmd mag namelijk niet on contact komen met water, anders zouden de stroken of tegels los kunnen komen. 

Neem dus gerust contact met ons op om een afspraak te maken.