PVC Stroken Vloer

De bron van alle PVC vloeren

Origineel en simpel

De simpelste vorm van een hout ‘look alike’ is de PVC stroken vloer. Wanneer u binnenkomt in een ruimte waar de PVC stroken vloerbedekking gelegd is denkt u dat u op hout loopt. Totdat u voelt hoe comfortabel de vloer is. Het voelt namelijk net alsof u op wolken loopt (en zo klinkt het ook).

 

Van alle soorten PVC vloeren die wij hebben is dit de standaard versie waaruit alle ideeën zoals de visgraat vloer uit zijn ontstaan. Samengevat is dit dus de perfecte PVC vloer voor uw woning wanneer u op zoek bent naar een simpele, comfortabele en esthetische toevoeging aan uw interieur.

 

Zoekt u precies dit? Wacht dan geen seconde langer en neem gelijk contact met ons op!

Uw huis ook zo?

Let op: wij bieden topkwaliteit voor de laagste prijzen.
Moeite met het kiezen van kleuren? Wij geven wij u desgewenst een gratis en vrijblijvend kleuradvies, naar eigen wens.

Eersteklas PVC merken. Scherp geprijsd. Altijd.

Vanaf €39,95 per m² inclusief leggen!

Woonstudio Bennekom biedt allerlei merken en types PVC vloeren die in al uw wensen voorzien! Of u nu op zoek bent naar een PVC vloer die uw huis een warm of rustig gevoel geeft.

 

Daarnaast kan Woonstudio Bennekom uw vloer ook nog isoleren en zorgen voor geluiddemping door een ondervloer te plaatsen. Onze vakkundigen egaliseren uw vloer professioneel en zorgen voor uitvlakking, stabilisatie en vochtwering.

 

Kort gezegd, wat er ook met uw vloer moet gebeuren om in uw wensen te voorzien, de professionals van Woonstudio Bennekom kunnen uw dromen realiseren!

 

Klik op een merk hieronder voor meer informatie

Nog vragen?

Nu u alle informatie heeft verzameld over de PVC stroken vloer kunnen we wat vertellen over onszelf; Woonstudio Bennekom. Onze vakkundigen hebben al veel huishoudens geholpen met het aanleggen van PVC stroken. Door het simpele maar mooie design is deze vloer erg in trek.

 

Als u nog vragen heeft over welke soort PVC stroken vloerbedekking het beste bij uw woning past, zullen onze specialisten u daarin kunnen adviseren. Dat doen zij dan ook met alle liefde! Heeft u nu al een vraag voor onze specialisten? Neem dan nu contact met ons op en krijg antwoord!

PVC stroken vloer laten plaatsen door Woonstudio Bennekom

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe pvc stroken vloer. 

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe pvc stroken vloeren, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

A-MERKEN & LANGE GARANTIE

Wij werken alleen met A-merken van topkwaliteit, geplaatst met moderne apparatuur voor het beste resultaat. Én we zijn CBW-erkend. Dat betekent lange garanties op al onze producten!   

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

PVC laten plaatsen door Woonstudio Bennekom

1

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe pvc vloeren, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

2

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe vloer. 

3

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

4

A-MERKEN & LANGE GARANTIE

Wij werken alleen met A-merken van topkwaliteit, geplaatst met moderne apparatuur voor het beste resultaat. Én we zijn CBW-erkend. Dat betekent lange garanties op al onze producten!   

Simpel maar esthetisch

Simpel maar esthetisch

Het voordeel van de PVC stroken vloerbedekking is dat het op erg simpele houten planken lijkt waardoor het er geweldig uit ziet. Daarnaast kunt u wel genieten van de comfort die een PVC vloer biedt.

Kindvriendelijk

Kindvriendelijk

De PVC stroken zijn makkelijker schoon te maken dan echte planken. Dus wanneer u jonge kinderen heeft die graag genieten van het kind zijn, is deze PVC vloer ideaal. Daarnaast zult u ook geen last hebben van dreunende voetstappen doordat de vloer geluiddempend werkt.

Geschikt voor alle ruimtes

Geschikt voor alle ruimtes

PVC stroken in de badkamer? Geen probleem! Door de vochtwerende functie van PVC kan deze vloer ook gelegd worden in de badkamer. Zelfs als u een badkamer vloer met vloerverwarming wilt is het mogelijk met de PVC stroken vloerbedekking!

Mogelijke PVC motieven en patronen…

Voorbeelden van projecten

Stijlvol wonen begint bij Woonstudio Bennekom

Kom gerust eens langs in onze showroom voor een gratis stylingadvies. We nemen graag de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en uw wensen te verwezenlijken.

Start het gesprek
Start WhatsApp chat
Hallo, Johan van Woonstudio Bennekom hier. Een vraag stellen kan ook via Whatsapp. Kan ik u helpen?