PVC stroken.
De rechte plank

Klassiek legpatroon

De simpelste vorm van een hout ‘look alike’ is de PVC stroken vloer. Wanneer u binnenkomt in een ruimte waar de PVC stroken vloerbedekking gelegd is denkt u dat u op hout loopt. Totdat u voelt hoe comfortabel de vloer is. Het voelt namelijk net alsof u op wolken loopt (en zo klinkt het ook).

Van alle soorten PVC vloeren die wij hebben is dit de standaard versie waaruit alle ideeën zoals de visgraat vloer uit zijn ontstaan. Samengevat is dit dus de perfecte PVC vloer voor uw woning wanneer u op zoek bent naar een simpele, comfortabele en esthetische toevoeging aan uw interieur.

Dit kan ook bij u

Let op: bij ons alleen eersteklas merken, voor scherpe prijzen.
Inclusief totaalservice (leggen & lijmen).

Waarom Woonstudio bennekom?

Onze service gaat verder dan enkel de verkoop en het afleveren van de vloer. Wij doen er nog een schepje bovenop! Koopt u uw PVC vloer bij Woonstudio Bennekom, dan geniet u van onze topservice. Wij leggen niet enkel uw vloer, maar we verplaatsen ook uw meubels en verwijderen uw oude vloer indien gewenst. U hoeft niets meer te doen dan toekijken. Heerlijk toch?

Scherpe prijzen mét all-in service

Een prettige totaalservice, ook nog eens voor mooie prijzen.

A-merken, garanties & CBW erkend

Geen verrassingen. Lange garanties dankzij ons CBW keurmerk.

Ruim assortiment, voor iedereen

Van vloerbedekking tot raamdecoratie. En van behang tot inbouwkast.

Meer dan 25 jaar ervaring

Door de jaren heen hebben wij ontelbaar veel woningen voorzien van stoffering.

Scherpe prijzen mét all-in service

Een prettige totaalservice, ook nog eens voor mooie prijzen.

A-merken, garanties & CBW erkend

Geen verrassingen. Lange garanties dankzij ons CBW keurmerk.

Ruim assortiment, voor iedereen

Van vloerbedekking tot raamdecoratie. En van behang tot inbouwkast.

Meer dan 25 jaar ervaring

Door de jaren heen hebben wij ontelbaar veel woningen voorzien van stoffering.

Klassiek én esthetisch

Het voordeel van de PVC stroken is dat het op erg simpele houten planken lijkt waardoor het er geweldig uitziet. Daarnaast kunt u wel genieten van het comfort die een PVC vloer biedt.

Kindvriendelijk

PVC stroken zijn makkelijk schoon te maken. Handig wanneer u jonge kinderen hebt. Daarnaast zult u ook geen last hebben van dreunende voetstappen doordat de vloer geluiddempend werkt.

Geschikt voor alle ruimtes

PVC stroken in de badkamer? Geen probleem! Door de vochtwerende functie van PVC kan deze vloer ook gelegd worden in de badkamer. Zelfs een badkamer met vloerverwarming is mogelijk met PVC!
Luxe, voor zeer scherpe prijzen

Eersteklas merken

Hongaarse punt patronen  worden gemaakt door verschillende PVC fabrikanten. Bekijk het aanbod per fabrikant of vraag ons naar de mogelijkheden door te bellen of het contactformulier in te vullen. 

Wat u ook wenst qua interieur, de professionals van Woonstudio Bennekom kunnen uw dromen realiseren.

Showroom in bennekom

Kom langs om geïnspireerd te raken, een offerte of een gratis kleur- en stylingadvies. Altijd één aanspreekpunt. Gratis parkeren voor de deur.

patronen & motieven

PVC legpatronen

Klik hieronder op een motief naar wens en laat u inspireren. 

prijs op maat in 24 uur

Offerte formulier

Referenties van klanten

Het creëeren van mooie interieurs doen we het liefst. Hoogwaardige opleveringen en een 'mooier dan verwacht' resultaat is ons ultieme doel. Achteraf horen dat de oplevering voelde alsof 'het vanzelf ging' is een mooie bonus.


Veelgestelde vraag
Is PVC waterdicht?

Het korte antwoord is JA, maar…
PVC-vloeren zijn over het algemeen waterdicht. Dit betekent dat ze zo zijn behandeld dat ze binnendringend water tot op een bepaalde hoogte aan kunnen. Ze beschadigen dus niet door water en dit is heel handig voor bijvoorbeeld in de douche of in andere natte ruimtes! Het is echter niet aan te raden om een PVC vloer ALTIJD ‘onder water’ te hebben staan

Er geldt echter wel een MAAR.
En dat is dat de PVC vloer wel door vakmensen geplaatst dient te worden om zeker te stellen dat PVC waterdicht is en blijft. De lijmlaag waarmee uw PVC vloer is verlijmd mag namelijk niet on contact komen met water, anders zouden de stroken of tegels los kunnen komen. 

Neem dus gerust contact met ons op om een afspraak te maken.