Therdex PVC Vloeren

Duurzaam. Monumentaal. Toepasbaar.

Karakteristieke veelzijdigheid

Therdex PVC vloeren staan bekend om hun karakteristieke uitstraling waarbij u het gevoel krijgt dat u loopt over brede houten planken. Eén verschil met hout, de Therdex PVC vloeren voelen comfortabeler.

 

Daarnaast is Therdex PVC erg veelzijdig, u kunt kiezen voor simpele, moderne maar ook antieke varianten. De populairste variant is de Therdex Herringbone series. Hierbij zijn de planken wat dunner en langer waardoor het in allerlei structuren gelegd kan worden!

 

Klinkt dit als een type vloer die u in uw woning wilt? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een gratis styling advies gesprek!

Uw huis ook zo?

Let op: wij bieden topkwaliteit voor de laagste prijzen.
Moeite met het kiezen van kleuren? Wij geven wij u desgewenst een gratis en vrijblijvend kleuradvies, naar eigen wens.

Onze Therdex collecties

Karakter

Karakter

De uitstraling van hout heeft een speciale ‘feeling’ die onbeschrijflijk is. Daarom biedt Therdex PVC vloeren aan die u wel de ‘feeling’ geven maar dan zonder de nadelen van hout.

Oneindig veel mogelijkheden

Oneindig veel mogelijkheden

Visgraat, stroken of welk structuur u ook maar wenst, met Therdex PVC vloeren kunt u van alles realiseren. Dit is vooral handig wanneer u verschil wilt aanbrengen in elke ruimte.

Beter dan hout

Beter dan hout

Hout is nog wel te vinden in sommige huizen; oude huizen. Als u ooit zo’n huis bent tegengekomen weet u hoe het voelt. Therdex PVC vloeren hebben de looks van hout maar lopen veel comfortabeler. Tevens zijn ze ook nog eens makkelijker schoon te houden.

Therdex PVC vloeren laten plaatsen door Woonstudio Bennekom

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe Therdex vloer. 

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe Therdex pvc vloeren, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

A-MERKEN & LANGE GARANTIE

Wij werken alleen met A-merken van topkwaliteit, geplaatst met moderne apparatuur voor het beste resultaat. Én we zijn CBW-erkend. Dat betekent lange garanties op al onze producten!   

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

PVC laten plaatsen door Woonstudio Bennekom

1

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe pvc vloeren, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

2

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe vloer. 

3

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

4

A-MERKEN & LANGE GARANTIE

Wij werken alleen met A-merken van topkwaliteit, geplaatst met moderne apparatuur voor het beste resultaat. Én we zijn CBW-erkend. Dat betekent lange garanties op al onze producten!   

Therdex pvc vloeren in een kleine slaapkamer

Perfecte kwaliteit en service

De vakspecialisten van Woonstudio Bennekom hebben veel ervaring met het plaatsen van Therdex PVC vloeren en zullen ook uw huis omtoveren in een heus paradijs. Therdex PVC vloeren zijn ontstaan uit het idee van een houten vloer in deze moderne tijd. Het heeft de nerven en levendige uitstraling maar het loopt ook nog eens comfortabel. U kunt het hout ruiken maar niet horen. Het kan overal voor gebruikt worden en is ook nog eens gemaakt met een oog op het milieu.

 

Klinkt perfect toch? Neem vandaag nog contact met ons op en bekijk samen met ons wat de mogelijkheden zijn!

Therdex pvc walvisgraat vloer in een moderne zakelijke setting

Eersteklas PVC merken. Scherp geprijsd. Altijd.

Vanaf €39,95 per m² inclusief leggen!

Woonstudio Bennekom biedt allerlei merken en types PVC vloeren die in al uw wensen voorzien! Of u nu op zoek bent naar een PVC vloer die uw huis een warm of rustig gevoel geeft.

 

Daarnaast kan Woonstudio Bennekom uw vloer ook nog isoleren en zorgen voor geluiddemping door een ondervloer te plaatsen. Onze vakkundigen egaliseren uw vloer professioneel en zorgen voor uitvlakking, stabilisatie en vochtwering.

 

Kort gezegd, wat er ook met uw vloer moet gebeuren om in uw wensen te voorzien, de professionals van Woonstudio Bennekom kunnen uw dromen realiseren!

 

Klik op een merk hieronder voor meer informatie

Voorbeelden van projecten

Stijlvol wonen begint bij Woonstudio Bennekom

Kom gerust eens langs in onze showroom voor een gratis stylingadvies. We nemen graag de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en uw wensen te verwezenlijken.

Start het gesprek
Start WhatsApp chat
Hallo, Johan van Woonstudio Bennekom hier. Een vraag stellen kan ook via Whatsapp. Kan ik u helpen?