Gordijnen kopen in Bennekom? Bezoek onze winkel Woonstudio Bennekom. Snel en Vakkundig opgehangen door vakmensen

Gordijnen

Sfeerbepalers die getuigen van smaak

Gordijnen maken uw huis uw thuis

Gordijnen zijn echte sfeermakers en onmisbaar als het gaat om een stijlvolle uitstraling of juist voor meer privacy. Kiest u voor klassiek subtiele stoffen met een dubbele plooi? Of voor een stoere stof met zeilringen? Wat u ook kiest, maak van uw huis uw thuis met onze gordijnen.

Sfeerverhogende privacy

Sfeerverhogende privacy

Met de gordijnen dicht hoeft u zich geen zorgen te maken over inkijk. Even heerlijk genieten zonder pottenkijkers, maar dan wel helemaal in stijl.

Geluids(isolerend)

Geluids(isolerend)

Stoffen dempen het geluid goed en houden warmte vast. Gordijnstoffen zijn geen uitzondering. Warme klanken en een heerlijk aangenaam gevoel zullen de norm zijn.

Een scala aan stoffen

Een scala aan stoffen

Zoveel mensen, zoveel wensen en zoveel gordijnstoffen. Voor iedere wens hebben wij een geschikte stof. Chique, klassiek, modern, stoer of industrieel? Het kan allemaal!

qode-eliptic-slider

Inmeten en plaatsen binnen no-time

Gordijnen plaatsen is een precisiewerk en vraagt om vakmanschap. Nadat u een gordijnstof hebt uitgekozen komen wij langs om de gordijnen in te meten. Hierna bestellen wij uw gordijnen op maat en laten deze confectioneren in ons atelier. Het enige wat rest is een professionele en vakkundige plaatsing van uw nieuwe gordijnen.

Waarom Woonstudio Bennekom

1

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe inrichtingen, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

2

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe vloer.

3

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

4

A-MERKEN & LANGE GARANTIE

Wij werken alleen met A-merken van topkwaliteit, geplaatst met moderne apparatuur voor het beste resultaat. Én we zijn CBW-erkend. Dat betekent lange garanties op al onze producten!   

qode-np-item
25 Jaar vakkundige ervaring
qode-np-item
All-in service door onze eigen vakmannen
qode-np-item
Grote Showroom in Bennekom
qode-np-item
A-Merken & Lange Garantie

Onze uitgebreide collectie

In onze Woonstudio in Bennekom hebben wij de mooiste gordijnstoffen en ophangsystemen geselecteerd. Alleen de beste merken komen onze winkel in. Komt u gerust eens langs voor een advies van onze woningstylisten. Wij maken ieder huis tot een smaak- en stijlvolle plek om heerlijk samen te zijn.

Uitsluitend A-merken

Een hoogstaande kwaliteit waarborgen kan alleen met de beste merken. Daar staat Woonstudio Bennekom voor. Zowel voor projecten als in woningen hebben wij een selectie gemaakt van de beste merken. Stuk voor stuk stijlvol en elegant, maar ook met speciale kenmerken. Denk aan brandvertragende gordijnen, gordijnen met diverse plooiopties of bijzondere stoffen en kleuren. Alles kan. Alles is van topkwaliteit. Dat is Woonstudio Bennekom.

Ruimtes transformeren door ons vakmanschap

Gordijnen zijn erg bepalend voor de ambiance in een ruimte. Dat weten wij als geen ander. Onze klanten ook. Kille ruimtes transformeren wij binnen de kortste keren tot sfeervolle kamers.

Opleveren
Slopen
Woonstudio Bennekom Bennekom

Stijlvol wonen begint bij Woonstudio Bennekom

Kom eens langs in onze showroom voor een advies. We nemen graag de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en uw wensen te verwezenlijken.

Stijlvol wonen begint bij Woonstudio Bennekom

Kom eens langs in onze showroom voor een advies. We nemen graag de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en uw wensen te verwezenlijken.

Woonstudio Bennekom