Marmoleum vloer kopen? Bestel 'm bij Woonstudio Bennekom in Bennekom. Marmoleum gelegd door vakmensen. Snel en goed!

Marmoleum vloeren

Een robuuste en duurzame oplossing voor projecten

IJzersterk Marmoleum kopen?

Zoekt u een slijtvaste vloer voor projecten zoals een school of ziekenhuis? Marmoleum kopen is dan een zeer fraaie en geschikte oplossing. Bovendien is een marmoleum vloer gemakkelijk schoon te houden. Slijtageplekken zullen, ondanks veelvuldig gebruik of zware belasting, niet tot nauwelijks optreden. Bij Woonstudio Bennekom kan u marmoleum kopen tegen scherpe prijzen en met onze all-in-legservice.

Stijlvolle figuren uitsnijden

Stijlvolle figuren uitsnijden

Marmoleum vloeren zijn verkrijgbaar in velen kleuren en motieven. Dat maakt de vloer zeer geschikt voor het uitsnijden van patronen en figuren. Uw logo bij de entree?

Perfect voor drukke openbare gebouwen

Perfect voor drukke openbare gebouwen

Marmoleum is gemaakt van een natuurlijk slijtvast materiaal. Daarom hebben ook gemeente-, ziekenhuizen en scholen jarenlang plezier na het kopen van een marmoleum vloer.

Hygiëne

Hygiëne

Het materiaal bevat natuurlijke stoffen die infecties en bacteriën geen kans op groei en uitbreiding geven. Deze zijn actief gedurende de gehele levensduur van de vloer.

qode-eliptic-slider

Marmoleum kopen met all-in legservice

Marmoleum vloeren zijn bij uitstek geschikt voor projecten, maar ook voor thuis is het een goed idee om marmoleum te kopen. Wij weten ook wat voor u het begrip ‘gemak’ inhoudt, daarom halen wij ook uw oude vloer eruit. Maar ook uw meubels hoeft u zelf niet te verplaatsen, dat doen wij voor u. Natuurlijk plaatsen wij die na het leggen van de vloer weer netjes terug. Topservice van Woonstudio Bennekom!

Waarom Marmoleum kopen bij ons?

1

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe inrichtingen, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

2

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe vloer.

3

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

4

ALLEEN MAAR A-MERKEN

Wij werken alleen maar met A-merken van topkwaliteit. Deze plaatsen wij met de modernste apparatuur voor het beste resultaat.

qode-np-item
25 Jaar vakkundige ervaring
qode-np-item
All-in legservice door onze eigen vakmannen
qode-np-item
Grote Showroom in Bennekom
qode-np-item
A-Klasse Merken & Moderne Aparatuur

Een uitgebreid aanbod Marmoleum

Alle type marmoleum vloeren van Forbo die wij te koop hebben, staan opgesteld in onze Woonstudio. Komt u hier gerust eens kijken naar de mogelijkheden. Onze stylisten staan klaar voor een vrijblijvend advies op maat.

Hoge kwaliteitsstandaard

Marmoleum heeft een zeer hoge kwaliteitsstandaard en is oersterk. Niet voor niets is marmoleum een populaire keuze voor projecten. Tevens is het ook een gezonde keuze; zo hebben astmatische patiënten baat bij een marmoleum vloer omdat het gemakkelijk stofvrij te houden is. Als kers op de taart zijn onze marmoleum vloeren voorzien van een Natureplus keurmerk. Dit is een onafhankelijk en betrouwbaar milieukeurmerk voor consumentenproducten.

Ruimtes transformeren door ons vakmanschap

Een vloer kan het aanzicht van een woning maken of kraken. Dat weten wij als geen ander. Onze klanten ook. Zij werden positief verrast na het kopen van een marmoleum vloer! Lege ruimtes transformeren wij binnen de kortste keren in sfeervolle ambiances.

Opleveren
Slopen
Woonstudio Bennekom Bennekom

Stijlvol wonen begint bij Woonstudio Bennekom

Kom eerst eens langs in onze showroom voor een advies, voordat u marmoleum gaat kopen. We nemen graag de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en uw wensen te verwezenlijken.

Stijlvol wonen begint bij Woonstudio Bennekom

Kom eens langs in onze showroom voor een advies, voordat u marmoleum gaat kopen. We nemen graag de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en uw wensen te verwezenlijken.

Woonstudio Bennekom