Marmoleum vloer kopen? Bestel 'm bij Woonstudio Bennekom in Bennekom. Marmoleum gelegd door vakmensen. Snel en goed!

Marmoleum vloeren

Een robuuste en duurzame oplossing voor projecten

IJzersterk Marmoleum

Zoekt u een slijtvaste vloer voor projecten zoals een school of ziekenhuis? Dan is
marmoleum een zeer fraaie en geschikte oplossing. Bovendien is de vloer gemakkelijk schoon te houden. Slijtageplekken zullen, ondanks veelvuldig gebruik of zware belasting, niet tot nauwelijks optreden.

Stijlvolle figuren uitsnijden

Stijlvolle figuren uitsnijden

Marmoleum vloeren zijn verkrijgbaar in velen kleuren en motieven. Dat maakt de vloer zeer geschikt voor het uitsnijden van patronen en figuren. Uw logo bij de entree?

Perfect voor drukke openbare gebouwen

Perfect voor drukke openbare gebouwen

Marmoleum is gemaakt van een natuurlijk slijtvast materiaal. Daarom hebben ook gemeente- of ziekenhuizen en scholen jarenlang plezier van een marmoleum vloer.

Hygiëne

Hygiëne

Het materiaal bevat natuurlijke stoffen die infecties en bacteriën geen kans op groei en uitbreiding geven. Deze zijn actief gedurende de gehele levensduur van de vloer.

qode-eliptic-slider

All-in legservice

Marmoleum vloeren zijn bij uitstek geschikt voor projecten, maar ook voor thuis is marmoleum schitterend. En omdat wij begrijpen wat voor u het begrip ‘gemak’ inhoudt, halen wij uw oude vloer er altijd eerst uit. Ook uw meubels hoeft u zelf niet te verplaatsen, dat doen wij voor u. Natuurlijk plaatsen wij die na het leggen van de vloer weer netjes terug. Dat is de topservice van Woonstudio Bennekom!

Waarom Woonstudio Bennekom

1

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe inrichtingen, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

2

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe vloer.

3

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

4

ALLEEN MAAR A-MERKEN

Wij werken alleen maar met A-merken van topkwaliteit. Deze plaatsen wij met de modernste apparatuur voor het beste resultaat.

qode-np-item
25 Jaar vakkundige ervaring
qode-np-item
All-in legservice door onze eigen vakmannen
qode-np-item
Grote Showroom in Bennekom
qode-np-item
A-Klasse Merken & Moderne Aparatuur

Een uitgebreid aanbod Marmoleum

Alle types marmoleum vloeren van Forbo hebben zijn opgesteld in onze Woonstudio in Bennekom. Komt u hier gerust eens kijken naar de mogelijkheden. Onze woningstylisten staan altijd klaar voor een advies op maat.

Hoge kwaliteitsstandaard

Marmoleum heeft een zeer hoge kwaliteitsstandaard en is oersterk. Niet voor niets is dit een populaire vloer voor projecten. Tevens is het ook een gezonde keuze; zo hebben astmatische patiënten baat bij een marmoleum vloer omdat het gemakkelijk stofvrij te houden is. Als kers op de taart zijn onze marmoleumvloeren voorzien van een Natureplus-keurmerk. Dit is een onafhankelijk en betrouwbaar milieukeurmerk voor consumentenproducten.

Ruimtes transformeren door ons vakmanschap

Een mooie vloer kan het aanzicht van een woning maken of kraken. Dat weten wij als geen ander. Onze klanten ook. Lege ruimtes transformeren wij binnen de kortste keren in sfeervolle ambiances.

Opleveren
Slopen
Woonstudio Bennekom Bennekom

Stijlvol wonen begint bij Woonstudio Bennekom

Kom eens langs in onze showroom voor een advies. We nemen graag de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en uw wensen te verwezenlijken.

Stijlvol wonen begint bij Woonstudio Bennekom

Kom eens langs in onze showroom voor een advies. We nemen graag de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en uw wensen te verwezenlijken.

Woonstudio Bennekom