mflor
pvc vloeren

Zeer veelzijdig en compleet

mFLOR’s PVC vloeren zijn één van de besten op de markt omdat zij letterlijk aan alles denken. Van specifieke stijlen zoals Scandinavisch tot aan het binnenmilieu van uw huis.

Wanneer u een mFLOR PVC vloer in uw huis laat leggen weet u zeker dat u goed zit. Net zoals alle merken waar Woonstudio Bennekom gebruik van maakt, levert mFLOR ook alleen topkwaliteit met een breed assortiment en gemiddelde prijsklasse.

Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken of mFLOR wat voor u is!

Uw huis ook zo?

Let op: bij ons alleen eersteklas merken, voor scherpe prijzen.
Inclusief totaalservice (leggen & lijmen).

moderne vloeren

Door het brede assortiment dat mFLOR biedt, kunt u kiezen uit verschillende stijlen. Voorbeelden hiervan zijn industrieel en klassiek, maar ook modern en Scandinavisch. Oftewel, van alles wat!

Gezondheid

Dit is waar mFLOR zich onderscheidt van de rest. Bij de productie van hun PVC vloeren denken zij niet alleen aan de gezondheid, hygiëne en veiligheid van uw binnenmilieu. Nee, ze denken ook aan uw welzijn door voor een huiselijke feeling te zorgen.

Voor een betere wereld

Net zoals Forbo, denkt mFLOR ook aan het milieu bij de productie en werking van hun producten. Daarom voldoen alle mFLOR PVC vloeren aan de strengste normen van de ECHA. Als het aan hun ligt, kunt u van de vloer eten!
Luxe, voor zeer scherpe prijzen

A-merken
Altijd scherp geprijsd

Woonstudio Bennekom biedt allerlei merken en types PVC vloeren die in al uw wensen voorzien! Of u nu op zoek bent naar een PVC vloer die uw huis een warm of rustig gevoel geeft.

Daarnaast kan Woonstudio Bennekom uw vloer ook nog isoleren en zorgen voor geluiddemping door een ondervloer te plaatsen. Onze vakkundigen egaliseren uw vloer professioneel en zorgen voor uitvlakking, stabilisatie en vochtwering.

Kort gezegd, wat er ook met uw vloer moet gebeuren om in uw wensen te voorzien, de professionals van Woonstudio Bennekom kunnen uw dromen realiseren!

Showroom in bennekom

Kom langs om geïnspireerd te raken, een offerte of een gratis kleur- en stylingadvies. Altijd één aanspreekpunt. Gratis parkeren voor de deur.

patronen & motieven

PVC legpatronen

Klik hieronder op een motief naar wens en laat u inspireren. 

prijs op maat in 24 uur

Offerte formulier

Referenties van klanten

Het creëeren van mooie interieurs doen we het liefst. Hoogwaardige opleveringen en een 'mooier dan verwacht' resultaat is ons ultieme doel. Achteraf horen dat de oplevering voelde alsof 'het vanzelf ging' is een mooie bonus.


Waarom Woonstudio bennekom?

Onze service gaat verder dan enkel de verkoop en het afleveren van de vloer. Wij doen er nog een schepje bovenop! Koopt u uw PVC vloer bij Woonstudio Bennekom, dan geniet u van onze topservice. Wij leggen niet enkel uw vloer, maar we verplaatsen ook uw meubels en verwijderen uw oude vloer indien gewenst. U hoeft niets meer te doen dan toekijken. Heerlijk toch?

Scherpe prijzen mét all-in service

Een prettige totaalservice, ook nog eens voor mooie prijzen.

A-merken, garanties & CBW erkend

Geen verrassingen. Lange garanties dankzij ons CBW keurmerk.

Ruim assortiment, voor iedereen

Van vloerbedekking tot raamdecoratie. En van behang tot inbouwkast.

Meer dan 25 jaar ervaring

Door de jaren heen hebben wij ontelbaar veel woningen voorzien van stoffering.

Scherpe prijzen mét all-in service

Een prettige totaalservice, ook nog eens voor mooie prijzen.

A-merken, garanties & CBW erkend

Geen verrassingen. Lange garanties dankzij ons CBW keurmerk.

Ruim assortiment, voor iedereen

Van vloerbedekking tot raamdecoratie. En van behang tot inbouwkast.

Meer dan 25 jaar ervaring

Door de jaren heen hebben wij ontelbaar veel woningen voorzien van stoffering.

Veelgestelde vraag
Is PVC waterdicht?

Het korte antwoord is JA, maar…
PVC-vloeren zijn over het algemeen waterdicht. Dit betekent dat ze zo zijn behandeld dat ze binnendringend water tot op een bepaalde hoogte aan kunnen. Ze beschadigen dus niet door water en dit is heel handig voor bijvoorbeeld in de douche of in andere natte ruimtes! Het is echter niet aan te raden om een PVC vloer ALTIJD ‘onder water’ te hebben staan

Er geldt echter wel een MAAR.
En dat is dat de PVC vloer wel door vakmensen geplaatst dient te worden om zeker te stellen dat PVC waterdicht is en blijft. De lijmlaag waarmee uw PVC vloer is verlijmd mag namelijk niet on contact komen met water, anders zouden de stroken of tegels los kunnen komen. 

Neem dus gerust contact met ons op om een afspraak te maken.