PVC trapbekleding

Elegant. Geluidloos. Comfortabel.

PVC op de trap

PVC trapbekleding… Het klinkt misschien niet zo lekker, maar het is wel super mooi! En bovendien zeer praktisch. Meestal is een trap van vloerbedekking of echt hout. Maar het leggen van PVC trapbekleding heeft twee voordelen ten opzichte van hout en vloerbedekking:

 

1. Onderhoudsvrij: een stoffen of houten trap is heel moeilijk schoon te krijgen. Als u knoeit trekt de vlek in de stof en zal u weer opnieuw stof (of verf) moeten kopen. Met PVC trapbekleding heeft u hier geen last van, doekje eroverheen en het is opgelost!

 

2. Geluiddempend: een trap met PVC werkt geluiddempend. Hout maakt veel geluid. Als u s’ nachts naar beneden wilt gaan zonder iemand daarmee te storen is dat enorm moeilijk. Vandaar dat men dan kiest voor een PVC traprenovatie zodat u muisstil op en neer kunt gaan.

Uw trap ook zo?

Let op: wij bieden topkwaliteit voor de laagste prijzen.
Moeite met het kiezen van kleuren? Wij geven wij u desgewenst een gratis en vrijblijvend kleuradvies, naar eigen wens.

Aanbevolen PVC voor op de trap

Andere PVC merken en series dan hieronder zijn tevens mogelijk. Vraag gerust een offerte aan of kom langs in onze winkel voor een advies.

Goed betaalbaar

Goed betaalbaar

Vergeleken met trap die met vloerbedekking of hout bekleed is, zijn de kosten voor PVC trapbekleding lager. Voor een exacte prijs vragen wij u het offerte formulier op onze website in te vullen.

Onderhoudsvriendelijk

Onderhoudsvriendelijk

Een PVC traprenovatie is zo gedaan. Er hoeft geen nieuwe stof op maat afgesneden te worden of houten planken te worden geplaatst. PVC komt in veel vormen die aangepast worden op jouw trap. Het onderhoud daarna is simpel, een doekje en water is genoeg.

Altijd stijlvol

Altijd stijlvol

Het mooie van PVC is dat het letterlijk overal bij past omdat de stijl aangepast kan worden aan uw interieur. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of PVC op de trap wel past bij uw interieur.

PVC trapbekleding laten plaatsen door Woonstudio Bennekom

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe Therdex vloer. 

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe Therdex pvc vloeren, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

A-MERKEN & LANGE GARANTIE

Wij werken alleen met A-merken van topkwaliteit, geplaatst met moderne apparatuur voor het beste resultaat. Én we zijn CBW-erkend. Dat betekent lange garanties op al onze producten!   

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

PVC trapbekleding laten plaatsen door Woonstudio Bennekom

1

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe pvc vloeren, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

2

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe vloer. 

3

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

4

A-MERKEN & LANGE GARANTIE

Wij werken alleen met A-merken van topkwaliteit, geplaatst met moderne apparatuur voor het beste resultaat. Én we zijn CBW-erkend. Dat betekent lange garanties op al onze producten!   

Therdex pvc vloeren in een kleine slaapkamer

PVC Traprenovatie expert

Woonstudio Bennekom’s vakmannen hebben jarenlange ervaring met het renoveren van trappen. Van een trap met vloerbedekking naar PVC trapbekleding? Geen probleem! Hetzelfde geldt voor een andere soort trap.

Wij kunnen u helpen van een vrijblijvend advies tot aan het plaatsen van de nieuwe trapbekleding. Onze aanpak is persoonlijk. Kom gerust langs voor een gratis styling advies. We nemen altijd de nieuwste interieur trends mee in onze adviezen. And last but not least, uw tevredenheid is het belangrijkst voor ons.

Therdex pvc walvisgraat vloer in een moderne zakelijke setting

Eersteklas PVC merken. Scherp geprijsd. Altijd.

Vanaf €39,95 per m² inclusief leggen!

Woonstudio Bennekom biedt allerlei merken en types PVC vloeren die in al uw wensen voorzien! Of u nu op zoek bent naar een PVC vloer die uw huis een warm of rustig gevoel geeft.

 

Daarnaast kan Woonstudio Bennekom uw vloer ook nog isoleren en zorgen voor geluiddemping door een ondervloer te plaatsen. Onze vakkundigen egaliseren uw vloer professioneel en zorgen voor uitvlakking, stabilisatie en vochtwering.

 

Kort gezegd, wat er ook met uw vloer moet gebeuren om in uw wensen te voorzien, de professionals van Woonstudio Bennekom kunnen uw dromen realiseren!

 

Klik op een merk hieronder voor meer informatie

Voorbeelden van projecten

Stijlvol wonen begint bij Woonstudio Bennekom

Kom gerust eens langs in onze showroom voor een gratis stylingadvies. We nemen graag de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en uw wensen te verwezenlijken.

Start het gesprek
Start WhatsApp chat
Hallo, Johan van Woonstudio Bennekom hier. Een vraag stellen kan ook via Whatsapp. Kan ik u helpen?