pvc traprenovatie

pvc op de trap. wauw!

PVC trapbekleding… Praktisch en oogstrelend. Meestal is een trap van vloerbedekking of echt hout. Maar het leggen van PVC trapbekleding heeft twee voordelen ten opzichte van hout en vloerbedekking:

1. Onderhoudsvrij: een stoffen of houten trap is heel moeilijk schoon te krijgen. Als u knoeit trekt de vlek in de stof en zal u weer opnieuw stof (of verf) moeten kopen. Met PVC trapbekleding heeft u hier geen last van, doekje eroverheen en het is opgelost!

2. Geluiddempend: een trap met PVC werkt geluiddempend. Hout maakt veel geluid. Als u s’ nachts naar beneden wilt gaan zonder iemand daarmee te storen is dat enorm moeilijk. Vandaar dat men dan kiest voor een PVC traprenovatie zodat u muisstil op en neer kunt gaan.

Uw trap ook zo?

Altijd inclusief totaalservice (leggen & lijmen).

Waarom Woonstudio bennekom?

Onze service gaat verder dan enkel de verkoop en het afleveren van de vloer. Wij doen er nog een schepje bovenop! Koopt u uw PVC vloer bij Woonstudio Bennekom, dan geniet u van onze topservice. Wij leggen niet enkel uw vloer, maar we verplaatsen ook uw meubels en verwijderen uw oude vloer indien gewenst. U hoeft niets meer te doen dan toekijken. Heerlijk toch?

Scherpe prijzen mét all-in service

Een prettige totaalservice, ook nog eens voor mooie prijzen.

A-merken, garanties & CBW erkend

Geen verrassingen. Lange garanties dankzij ons CBW keurmerk.

Ruim assortiment, voor iedereen

Van vloerbedekking tot raamdecoratie. En van behang tot inbouwkast.

Meer dan 25 jaar ervaring

Door de jaren heen hebben wij ontelbaar veel woningen voorzien van stoffering.

Scherpe prijzen mét all-in service

Een prettige totaalservice, ook nog eens voor mooie prijzen.

A-merken, garanties & CBW erkend

Geen verrassingen. Lange garanties dankzij ons CBW keurmerk.

Ruim assortiment, voor iedereen

Van vloerbedekking tot raamdecoratie. En van behang tot inbouwkast.

Meer dan 25 jaar ervaring

Door de jaren heen hebben wij ontelbaar veel woningen voorzien van stoffering.

Goed betaalbaar

Vergeleken met trap die met vloerbedekking of hout bekleed is, zijn de kosten voor PVC trapbekleding lager. Voor een exacte prijs vragen wij u het offerte formulier op onze website in te vullen.

Onderhoudsvriendelijk

Een PVC traprenovatie is zo gedaan. Er hoeft geen nieuwe stof op maat afgesneden te worden of houten planken te worden geplaatst. PVC komt in veel vormen die aangepast worden op jouw trap. Het onderhoud daarna is simpel, een doekje en water is genoeg.

Altijd stijlvol

Het mooie van PVC is dat het letterlijk overal bij past omdat de stijl aangepast kan worden aan uw interieur. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of PVC op de trap wel past bij uw interieur.
Scherpste prijzen

Traprenovatie experts

Woonstudio Bennekom’s vakmannen hebben jarenlange ervaring met het renoveren van trappen. Van een trap met vloerbedekking naar PVC trapbekleding? Geen probleem! Hetzelfde geldt voor een andere soort trap.

Wij kunnen u helpen van een vrijblijvend advies tot aan het plaatsen van de nieuwe trapbekleding. Onze aanpak is persoonlijk. Kom gerust langs voor een gratis styling advies. We nemen altijd de nieuwste interieur trends mee in onze adviezen.

Showroom in bennekom

Kom langs om geïnspireerd te raken, een offerte of een gratis kleur- en stylingadvies. Altijd één aanspreekpunt. Gratis parkeren voor de deur.

patronen & motieven

PVC legpatronen

Klik hieronder op een motief naar wens en laat u inspireren. 

prijs op maat in 24 uur

Offerte formulier

Referenties van klanten

Het creëeren van mooie interieurs doen we het liefst. Hoogwaardige opleveringen en een 'mooier dan verwacht' resultaat is ons ultieme doel. Achteraf horen dat de oplevering voelde alsof 'het vanzelf ging' is een mooie bonus.


Veelgestelde vraag
Is PVC waterdicht?

Het korte antwoord is JA, maar…
PVC-vloeren zijn over het algemeen waterdicht. Dit betekent dat ze zo zijn behandeld dat ze binnendringend water tot op een bepaalde hoogte aan kunnen. Ze beschadigen dus niet door water en dit is heel handig voor bijvoorbeeld in de douche of in andere natte ruimtes! Het is echter niet aan te raden om een PVC vloer ALTIJD ‘onder water’ te hebben staan

Er geldt echter wel een MAAR.
En dat is dat de PVC vloer wel door vakmensen geplaatst dient te worden om zeker te stellen dat PVC waterdicht is en blijft. De lijmlaag waarmee uw PVC vloer is verlijmd mag namelijk niet on contact komen met water, anders zouden de stroken of tegels los kunnen komen. 

Neem dus gerust contact met ons op om een afspraak te maken.