PVC Stonelook Vloeren

Exclusieve looks met strakke randen

Vierkante tegellook

De PVC stonelook vloer wordt ook wel ‘tegellook’ vloeren genoemd, deze vloer is namelijk in een vierkant vorm. Als u andere vloeren heeft bekeken viel u wellicht op dat ze allemaal een aparte vorm hebben. Visgraat wordt gelegd in een V-vorm terwijl de stroken vloer langs elkaar worden gelegd zoals bij planken.

 

Bij de stonelook PVC vloeren lijkt het net of er tegels naast elkaar liggen wat een strakke uitstraling geeft. Vandaar dat ook veel zakelijke gebouwen kiezen voor een PVC stonelook vloer.

 

Bent u nu al overtuigd? Vraag dan een gratis styling advies gesprek aan zodat onze experts u verder kunnen helpen.

Uw huis ook zo?

Let op: wij bieden topkwaliteit voor de laagste prijzen.
Moeite met het kiezen van kleuren? Wij geven wij u desgewenst een gratis en vrijblijvend kleuradvies, naar eigen wens.

Eersteklas PVC merken. Scherp geprijsd. Altijd.

Vanaf €39,95 per m² inclusief leggen!

Woonstudio Bennekom biedt allerlei merken en types PVC vloeren die in al uw wensen voorzien! Of u nu op zoek bent naar een PVC vloer die uw huis een warm of rustig gevoel geeft.

 

Daarnaast kan Woonstudio Bennekom uw vloer ook nog isoleren en zorgen voor geluiddemping door een ondervloer te plaatsen. Onze vakkundigen egaliseren uw vloer professioneel en zorgen voor uitvlakking, stabilisatie en vochtwering.

 

Kort gezegd, wat er ook met uw vloer moet gebeuren om in uw wensen te voorzien, de professionals van Woonstudio Bennekom kunnen uw dromen realiseren!

 

Klik op een merk hieronder voor meer informatie

Vraag onze experts!

Wij hebben al veel huishoudens voorzien van de PVC stonelook vloeren in badkamers, eethoeken maar ook in keukens. Vaak komt de vraag omhoog wat het verschil is tussen de betonlook en stonelook vloeren. Onze experts leggen dan vaak uit dat de stonelook ook vervangbaar is met de ‘tegellook.’ Het verschil zit namelijk in het design van de vloer, beton is egaal en lijkt één geheel terwijl de stonelook in de vorm van tegels is ontworpen.

 

Mocht u nog vragen hebben of een styling advies gesprek met één van onze experts, klik dan nu op de knop hieronder en stel uw vraag!

PVC stonelook vloeren laten plaatsen door Woonstudio Bennekom

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe pvc stonelook vloer. 

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe pvc stonelook vloeren, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

A-MERKEN & LANGE GARANTIE

Wij werken alleen met A-merken van topkwaliteit, geplaatst met moderne apparatuur voor het beste resultaat. Én we zijn CBW-erkend. Dat betekent lange garanties op al onze producten!   

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

PVC laten plaatsen door Woonstudio Bennekom

1

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe pvc vloeren, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

2

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe vloer. 

3

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

4

A-MERKEN & LANGE GARANTIE

Wij werken alleen met A-merken van topkwaliteit, geplaatst met moderne apparatuur voor het beste resultaat. Én we zijn CBW-erkend. Dat betekent lange garanties op al onze producten!   

Sterker dan steen

Sterker dan steen

Ondanks dat het geen steen is maar PVC, is het nog steeds bestand tegen zwaar gebruik. PVC is zelfs zo sterk dat het slijtvrij en vochtwerend is. Als deze vloer vies wordt is het zo weer schoongemaakt!

Veel mogelijkheden

Veel mogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden met de stonelook vloeren. Alles is aan te passen aan uw interieur door verschil te maken in de kleur en helderheid van de ‘tegels.’ Wilt u liever een klassieke look of zat u te denken aan een Scandinavische look? Met de stonelook PVC vloeren is alles mogelijk!

Vloerverwarming- en koeling

Vloerverwarming- en koeling

Doordat de PVC stonelook vloeren zo sterk zijn kunnen ze ook veel hebben. Een vloerverwarming- of koeling en ondervloer zijn dus geen problemen bij dit soort vloeren.

Mogelijke PVC motieven en patronen…

Voorbeelden van projecten

Stijlvol wonen begint bij Woonstudio Bennekom

Kom gerust eens langs in onze showroom voor een gratis stylingadvies. We nemen graag de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en uw wensen te verwezenlijken.

Start het gesprek
Start WhatsApp chat
Hallo, Johan van Woonstudio Bennekom hier. Een vraag stellen kan ook via Whatsapp. Kan ik u helpen?