PVC stonelook

Vierkante stenen tegellook

De PVC stonelook vloer wordt ook wel ‘tegellook’ vloeren genoemd, deze vloer is namelijk in een vierkant vorm. Als u andere vloeren heeft bekeken viel u wellicht op dat ze allemaal een aparte vorm hebben. Visgraat wordt gelegd in een V-vorm terwijl de stroken vloer langs elkaar worden gelegd zoals bij planken.

Bij de stonelook PVC vloeren lijkt het net of er tegels naast elkaar liggen wat een strakke uitstraling geeft. Vandaar dat ook veel zakelijke gebouwen kiezen voor een PVC stonelook vloer.

Bent u nu al overtuigd? Vraag dan een gratis styling advies gesprek aan zodat onze experts u verder kunnen helpen.

Uw huis ook zo?

Let op: bij ons alleen eersteklas merken, voor scherpe prijzen.
Inclusief totaalservice (leggen & lijmen).

Waarom Woonstudio bennekom?

Onze service gaat verder dan enkel de verkoop en het afleveren van de vloer. Wij doen er nog een schepje bovenop! Koopt u uw PVC vloer bij Woonstudio Bennekom, dan geniet u van onze topservice. Wij leggen niet enkel uw vloer, maar we verplaatsen ook uw meubels en verwijderen uw oude vloer indien gewenst. U hoeft niets meer te doen dan toekijken. Heerlijk toch?

Scherpe prijzen mét all-in service

Een prettige totaalservice, ook nog eens voor mooie prijzen.

A-merken, garanties & CBW erkend

Geen verrassingen. Lange garanties dankzij ons CBW keurmerk.

Ruim assortiment, voor iedereen

Van vloerbedekking tot raamdecoratie. En van behang tot inbouwkast.

Meer dan 25 jaar ervaring

Door de jaren heen hebben wij ontelbaar veel woningen voorzien van stoffering.

Scherpe prijzen mét all-in service

Een prettige totaalservice, ook nog eens voor mooie prijzen.

A-merken, garanties & CBW erkend

Geen verrassingen. Lange garanties dankzij ons CBW keurmerk.

Ruim assortiment, voor iedereen

Van vloerbedekking tot raamdecoratie. En van behang tot inbouwkast.

Meer dan 25 jaar ervaring

Door de jaren heen hebben wij ontelbaar veel woningen voorzien van stoffering.

Sterker dan steen

PVC vloeren hebben een geluiddempende werking, vooral wanneer de vloer goed geëgaliseerd is. Dus ook al lijkt het op een houten vloer van een afstandje, het maakt een stuk minder geluid!

Waterbestendig

Het handige aan de PVC vloer visgraat is dat het net zo waterbestendig is als een vis. Dit maakt het simpel om te onderhouden doordat u zonder problemen de vloer kunt dweilen. Daarnaast gaan de ‘planken’ dus ook niet anders vormen wanneer er gemorst wordt.

Comfort

Op een afstandje lijkt deze visgraat PVC vloer net hout, maar zodra u er een stap op zet voelt het alsof u door de poort van de hemel loopt.
Luxe, voor zeer scherpe prijzen

Eersteklas merken

Betonlooks worden gemaakt door verschillende PVC fabrikanten. Bekijk het aanbod per fabrikant of vraag ons naar de mogelijkheden door te bellen of het contactformulier in te vullen. 

Wat u ook wenst qua interieur, de professionals van Woonstudio Bennekom kunnen uw dromen realiseren.

Showroom in bennekom

Kom langs om geïnspireerd te raken, een offerte of een gratis kleur- en stylingadvies. Altijd één aanspreekpunt. Gratis parkeren voor de deur.

patronen & motieven

PVC legpatronen

Klik hieronder op een motief naar wens en laat u inspireren. 

prijs op maat in 24 uur

Offerte formulier

Referenties van klanten

Het creëeren van mooie interieurs doen we het liefst. Hoogwaardige opleveringen en een 'mooier dan verwacht' resultaat is ons ultieme doel. Achteraf horen dat de oplevering voelde alsof 'het vanzelf ging' is een mooie bonus.


Veelgestelde vraag
Is PVC waterdicht?

Het korte antwoord is JA, maar…
PVC-vloeren zijn over het algemeen waterdicht. Dit betekent dat ze zo zijn behandeld dat ze binnendringend water tot op een bepaalde hoogte aan kunnen. Ze beschadigen dus niet door water en dit is heel handig voor bijvoorbeeld in de douche of in andere natte ruimtes! Het is echter niet aan te raden om een PVC vloer ALTIJD ‘onder water’ te hebben staan

Er geldt echter wel een MAAR.
En dat is dat de PVC vloer wel door vakmensen geplaatst dient te worden om zeker te stellen dat PVC waterdicht is en blijft. De lijmlaag waarmee uw PVC vloer is verlijmd mag namelijk niet on contact komen met water, anders zouden de stroken of tegels los kunnen komen. 

Neem dus gerust contact met ons op om een afspraak te maken.