Over ons

Een team van toppers

Het team

Charlotte is uw vaste aanspreekpunt. Maar natuurlijk kan zij het niet alleen. In tegendeel, want zonder vloerenleggers en installateurs zou het niet lukken. Daarom zijn er 4 fulltime vloerenleggers bij Woonstudio Bennekom in dienst. Wij werken niet met ZZP’ers maar hebben dus eigen vloerenleggers in dienst. 

Ontdek grandioze kleurencombinaties

Het juiste kleurenpallet

Styliste word je niet, dat ben je. Dankzij Charlotte haar gevoel voor styling en interieur weet zij kleurcombinaties te bedenken die perfect passen bij u én ook nog eens ontzettend van deze tijd zijn. Dus bent u benieuwd hoe u droominterieur eruit kan komen te zien? Maak een afspraak, dan gaan we samen op zoek naar een stijlvol kleurenpallet.

We zetten graag die extra stap

Vakkundige specialisten

Voor onze specialisten is geen woning te groot of te klein. Of u nu kiest voor een PVC vloer in uw woonkamer en op de trap, tapijt in uw slaapkamer en gordijnen een duettes bij iedere raampartij: geen probleem. Uw klus is in goede handen bij onze vakkundige installateurs . En zij zetten graag een stapje extra. Wilt u dat wij de meubels aan de kant zetten, uw oude vloer eruit slopen en na oplevering uw meubels weer terugzetten? Geef het gerust aan.

Showroom in bennekom

Kom langs om geïnspireerd te raken, een offerte of een gratis kleur- en stylingadvies. Altijd één aanspreekpunt. Gratis parkeren voor de deur.