Woninginrichting Ede

Op zoek naar woninginrichting in Ede?

Bent u woonachtig in de omgeving van Ede en zoekt u daar een winkel met woninginrichting in de buurt? Een winkel voor uw nieuwe woninginrichting nabij Ede waar u terecht kan voor de complete styling en inrichting van uw huis? Dan begint uw zoektocht bij een bezoek aan de showroom van onze Woonstudio. Hier verwelkomen wij dagelijks mensen uit de buurt van Ede die op zoek zijn naar de nieuwste trends op het gebied van PVC vloeren, gordijnen, raambekleding en Allure inbouwkasten. Onze interieurstylisten op het gebied van woninginrichting staan ook klaar om u adviezen te geven zodat ook úw huis trendy en stijlvolle looks krijgt.

woninginrichting winkel nabij Ede

Voor vloeren, gordijnen, raamdecoratie en Allure inbouwkasten

 

Oriënteer u gerust in onze showroom in Bennekom en vraag naar stalen en beelden om inspiratie op te doen. Wilt u direct een op maat gemaakt en uitgetekend interieuradvies voor uw nieuwe woninginrichting krijgen om mee te nemen naar huis? Neem dan gewoon even een foto mee van de huidige situatie. Vanuit hier gaan wij, samen met uw wensen aan de slag om een stijlvolle inrichting met de juiste kleurcombinaties uit te werken. Binnen de kortste keren rijdt u terug naar Ede met een uitgewerkt maatwerk advies voor een nieuwe woninginrichting. Of vraag direct om een offerte en krijg een nog nauwkeuriger beeld van uw nieuwe droomwens!

 

Woonstudio Bennekom werkt alleen maar met A-merken en eigen stoffeerders zodat wij een hoge kwaliteit kunnen waarborgen. Want onze woonstudio is meer dan een winkel waar u stalen en voorbeelden kunt bekijken. Ook het verlenen van service en geven van goede adviezen op het gebied van woninginrichting vinden wij belangrijk. Onze medewerkers in de buitendienst staan garant voor een vakkundige en op maat gemaakte woninginrichting van uw woning of project in de buurt van Ede. Zoekt u bijvoorbeeld een nieuwe PVC vloer? In stroken, tegels of visgraat gelegd? Geen probleem! Maar ook voor al uw marmoleum, vinyl of tapijt is Woonstudio Bennekom de aangewezen winkel voor uw nieuwe woninginrichting.

Vinyl vloer kopen? Lees meer over de voordelen van Woonstudio Bennekom

Bekijk onze stijlvolle woninginrichtingen

Toe aan een nieuwe woninginrichting? Wij kunnen u in onze woonwinkel diverse stijlvolle en trendy inrichtingen laten zien en kunnen direct een ontwerp voor u maken zodat u ziet welke kleurcombinaties het perfecte plaatje geven. Een ritje van zo’n 5 minuten vanuit Ede naar onze woonwinkel is daarom zeker de moeite waard.

Onze woninginrichting winkel bezoeken vanuit Ede?

Slechts 5 minuten verwijderd van een fantastisch en stijlvol interieur

 

Komt u vanaf de A12? Onze woonwinkel is gelegen nabij de A12 op zo’n 5 minuten rijden vanaf Ede. U komt er door bij de brug van de A12 bij Ede over te steken en vervolgens rechtsaf te slaan op de N781 richting Bennekom. Vervolgens slaat u na ongeveer 1,5 kilometer meter de van Balverenweg in (pas op de flitspalen) en bij de rotonde neemt u de eerste afslag rechts. Vanuit hier komt u vanzelf in Bennekom terecht en slaat u in de winkelstraat en voor de kerk linksaf richting het marktplein. Hier kunt u gratis parkeren en is het slechts enkele meters lopen naar onze woonwinkel. Vanaf Ede is Woonstudio Bennekom eenvoudig te bereiken. Binnen de kortste keren heeft u een stijlvol interieur.

Waarom Woonstudio Bennekom

1

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe inrichtingen, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

2

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe vloer. 

3

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

4

A-MERKEN & LANGE GARANTIE

Wij werken alleen met A-merken van topkwaliteit, geplaatst met moderne apparatuur voor het beste resultaat. Én we zijn CBW-erkend. Dat betekent lange garanties op al onze producten!   

qode-np-item
25 Jaar vakkundige ervaring
qode-np-item
All-in legservice door onze eigen vakmannen
qode-np-item
Grote Showroom in Bennekom
qode-np-item
A-Merken & Lange Garantie

Neem een digitale 360° tour door onze showroom

Start het gesprek
Start WhatsApp chat
Hallo, Johan van Woonstudio Bennekom hier. Een vraag stellen kan ook via Whatsapp. Kan ik u helpen?