Forbo Vinyl kopen? Bestel het in onze winkel: Woonstudio Bennekom

Vinyl kopen?

Muisstil en eindeloos te combineren

Vinyl kopen bij Woonstudio Bennekom

Een vloer met de klasse van hout kopen? Vinyl kopen is dan zeker een goede keuze! Het geeft uw woonkamer een verzorgde en gezellige aanblik, zeker in combinatie met de eindeloze hoeveelheid patronen waar u uit kan kiezen. Maar een vinyl vloer kan ook de luxueuze uitstraling van een houten vloer hebben!

Dempend én warme voeten

Dempend én warme voeten

Vinyl vloeren hebben een heerlijk isolerend effect. Geen koude voeten! Ook is vinyl veerkrachtig. Dat geeft een prettig gevoel tijdens het lopen.

Naadloos en waterafstotend

Naadloos en waterafstotend

Op het oog doet vinyl niets onder aan een houten vloer of laminaat, maar gaat u vinyl kopen, dan heeft het als voordeel dat het naadloos is. Handig in bijvoorbeeld de keuken waar u sneller morst.

Velen patronen

Velen patronen

Omdat vinyl op rol (zonder naad) geleverd wordt, kunt u kiezen uit enorm veel patronen. Van chique houtlooks tot ruige betonlooks en van kleurrijke vloeren tot ingetogen oppervlaktes.

qode-eliptic-slider

Vinyl kopen: snel gelegd, zonder zorgen

Kiezen voor vinyl is een verstandige keuze als u niet te duur uit wilt zijn én van gemak en klasse houdt. En dat kan snel, zonder dat u daar veel voor hoeft te doen. Want voordat wij uw vinyl vloer leggen, verplaatsen wij uw meubels en halen de oude vloer eruit. Natuurlijk leveren wij stofzuig-schoon op en plaatsen uw meubels netjes terug. Vinyl kopen is zo echt een feestje!

Waarom Woonstudio Bennekom

1

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe inrichtingen, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

2

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe vloer.

3

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

4

ALLEEN MAAR A-MERKEN

Wij werken alleen maar met A-merken van topkwaliteit. Deze plaatsen wij met de modernste apparatuur voor het beste resultaat.

qode-np-item
25 Jaar vakkundige ervaring
qode-np-item
All-in service door onze eigen vakmannen
qode-np-item
Grote Showroom in Bennekom
qode-np-item
A-Klasse Merken & Moderne Aparatuur

Interessante voordelen bij het kopen van vinyl

Een vinyl vloer kopen heeft als voordeel dat er een lagere aanschafwaarde mee gemoeid is, dan bij bijvoorbeeld PVC of vloerbedekking. Maar dat ziet u er niet vanaf. Bovendien zijn er voordelen genoeg te noemen. Zo is een vinyl vloer in een handomdraai schoon omdat het oppervlak naadloos en waterafstotend is. Perfect voor in de keuken dus. Een ander voordeel is dat u naar hartenlust vinyl patronen kunt combineren bij uw interieur.

De beste (keur)merken vinyl vloeren

Woonstudio Bennekom verkoopt alleen hoogwaardige merken vinyl uit haar assortiment. Zo kunnen wij een topkwaliteit garanderen. Onze merken voldoen stuk voor stuk aan de strengste Nederlandse kwaliteitseisen. Het DIBT-keurmerk stelt uw vloer vrij van schadelijke weekmakers. Zo is de gezondheid van uw gezin 100% gegarandeerd. Bovendien zijn de emissiewaarden laag door een duurzame productiemethode. Kwaliteit voorop bij het kopen van een vinyl vloer!

Ruimtes transformeren door ons vakmanschap

Een mooie vloer kan het aanzicht van een woning maken of kraken. Dat weten wij als geen ander. Onze klanten ook. Lege ruimtes transformeren wij binnen de kortste keren in sfeervolle ambiances.

Opleveren
Slopen
Woonstudio Bennekom Bennekom

Stijlvol wonen begint bij Woonstudio Bennekom

Kom eens langs in onze showroom voor een advies. We nemen graag de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en uw wensen te verwezenlijken.

Stijlvol wonen begint bij Woonstudio Bennekom

Kom eens langs in onze showroom voor een advies. We nemen graag de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en uw wensen te verwezenlijken.

Start het gesprek
Start WhatsApp chat
Hallo, Johan van Woonstudio Bennekom hier. Een vraag stellen kan ook via Whatsapp. Kan ik u helpen?