jalouzie kopen in Bennekom? Woonstudio Bennekom

Raambekleding

Stijlvol de zon weren

Raambekleding met stijl

Op welke manier u de zon ook wilt weren, met onze raambekleding doet u het in stijl. Raambekleding is niet alleen geschikt als zonwering, maar vermindert ook inkijk en is sfeerverhogend. Onze stijlvolle plissés, chique duettes en fantastisch mooie shutters zijn van de beste merken. Ook voor jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen zit u bij ons goed.

Plissés & Duettes

Plissés & Duettes

Beide typen raambekleding filteren binnenkomend zonlicht. Snel, effectief en stijlvol. Bovendien zijn beide types geschikt voor ‘uitdagende’ ramen en werken ze isolerend.

Shutters

Shutters

Shutters zijn een bijzondere toevoeging aan uw interieur. Ze zijn zonwerend, stijlvol, onderhoudsvriendelijk en buitengewoon geschikt voor mensen met een allergie.

Rolgordijnen en vouwgordijnen

Rolgordijnen en vouwgordijnen

Rol- en vouwgordijnen zijn een gezellige toevoeging op ieder interieur. Ze zijn zonwerend, inkijkwerend en te plaatsen voor ieder type raam.

qode-eliptic-slider

Vakkundige installatie

Of u nu kiest voor plissés, shutters of rolgordijnen… Plaatsing vereist vakmanschap en kunde. Van begin tot eind. Onze woningstoffeerders weten daar wel raad mee. Heeft u een passende raambekleding gekozen? Dan komen onze vakmannen bij u langs voor een inmeting. Na de productie van uw raambekleding zorgen wij voor een vakkundige plaatsing zodat u direct kunt genieten.

Waarom Woonstudio Bennekom

1

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe inrichtingen, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

2

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe vloer.

3

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

4

A-MERKEN & LANGE GARANTIE

Wij werken alleen met A-merken van topkwaliteit, geplaatst met moderne apparatuur voor het beste resultaat. Én we zijn CBW-erkend. Dat betekent lange garanties op al onze producten!   

qode-np-item
25 Jaar vakkundige ervaring
qode-np-item
All-in legservice door onze eigen vakmannen
qode-np-item
Grote Showroom in Bennekom
qode-np-item
A-Merken & Lange Garantie

Alleen de beste merken

Woonstudio Bennekom werkt alleen met raambekleding van de beste merken, geplaatst door de beste vakmannen. Onze raambekledingen zijn een juweel voor iedere kamer. Heeft u speciale wensen? Voor iedere hebben wij een oplossing! Bezoek onze showroom in Bennekom voor meer informatie.

Speciale maatwerk wensen

Natuurlijk is alle raambekleding maatwerk. Maar wellicht heeft u speciale wensen of vragen? Geef ze gerust aan, want alles is mogelijk. Onze vakmannen hebben voor de heetste vuren gestaan, dus ook uw wens kunnen zij verwezenlijken. Breng gerust een bezoek aan onze showroom of bel ons op.

Ruimtes transformeren door ons vakmanschap

Raambekleding is sfeerbepalend én functioneel. Dat weten wij als geen ander. Onze klanten ook. Iedere ruimte heeft baat bij mooi geplaatst raambekleding. Ook uw kamer geven wij binnen de kortste keren veel meer sfeer.

Opleveren
Slopen
Woonstudio Bennekom Bennekom

Stijlvol wonen begint bij Woonstudio Bennekom

Kom eens langs in onze showroom voor een advies. We nemen graag de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en uw wensen te verwezenlijken.

Stijlvol wonen begint bij Woonstudio Bennekom

Kom eens langs in onze showroom voor een advies. We nemen graag de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en uw wensen te verwezenlijken.

Woonstudio Bennekom