mFLOR PVC Vloeren

Design. Duurzaam. Veilig.

PVC vloerspecialist

Zegt u “ik ben op zoek naar een echte PVC vloer specialist” dan zeggen wij “mFLOR.” mFLOR’s PVC vloeren zijn één van de besten op de markt omdat zij letterlijk aan alles denken. Van specifieke stijlen zoals Scandinavisch tot aan het binnenmilieu van uw huis.

 

Wanneer u een mFLOR PVC vloer in uw huis laat leggen weet u zeker dat u goed zit. Net zoals alle merken waar Woonstudio Bennekom gebruik van maakt, levert mFLOR ook alleen topkwaliteit met een breed assortiment en gemiddelde prijsklasse.

 

Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken of mFLOR wat voor u is!

mFLOR PVC vloer dat net hout lijkt in een hal waarbij verschillende openingen naar kamers zijn.

Uw huis ook zo?

Let op: wij bieden topkwaliteit voor de laagste prijzen.
Moeite met het kiezen van kleuren? Wij geven wij u desgewenst een gratis en vrijblijvend kleuradvies, naar eigen wens.

Onze Mflor collecties

Moderne vloeren

Moderne vloeren

Door het brede assortiment dat mFLOR biedt, kunt u kiezen uit verschillende stijlen. Voorbeelden hiervan zijn industrieel en klassiek, maar ook modern en Scandinavisch. Oftewel, van alles wat!

Gezondheid

Gezondheid

Dit is waar mFLOR zich onderscheidt van de rest. Bij de productie van hun PVC vloeren denken zij niet alleen aan de gezondheid, hygiëne en veiligheid van uw binnenmilieu. Nee, ze denken ook aan uw welzijn door voor een huiselijke feeling te zorgen.

Voor een betere wereld

Voor een betere wereld

Net zoals Forbo, denkt mFLOR ook aan het milieu bij de productie en werking van hun producten. Daarom voldoen alle mFLOR PVC vloeren aan de strengste normen van de ECHA. Als het aan hun ligt, kunt u van de vloer eten!

mFLOR PVC vloeren laten plaatsen door Woonstudio Bennekom

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe mFLOR vloer. 

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe mFLOR pvc vloeren, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

A-MERKEN & LANGE GARANTIE

Wij werken alleen met A-merken van topkwaliteit, geplaatst met moderne apparatuur voor het beste resultaat. Én we zijn CBW-erkend. Dat betekent lange garanties op al onze producten!   

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

PVC laten plaatsen door Woonstudio Bennekom

1

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe pvc vloeren, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

2

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe vloer. 

3

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

4

A-MERKEN & LANGE GARANTIE

Wij werken alleen met A-merken van topkwaliteit, geplaatst met moderne apparatuur voor het beste resultaat. Én we zijn CBW-erkend. Dat betekent lange garanties op al onze producten!   

mFLOR Hongaarse punt PVC vloer in de keuken met eet en kitchen counter. Geplaatst door Woonstudio Bennekom.

Wij helpen in elke situatie

Bij Woonstudio Bennekom hebben we al veel huishoudens blij mogen maken met mFLOR’s PVC vloeren. Onze vakkundigen vinden het keer op keer weer een uitdaging om de mFLOR PVC vloeren zo goed mogelijk te plaatsen. Wij komen dan ook in elke instantie terecht met deze vloeren.

 

Als u denkt dat de mFLOR PVC vloer een goede aanvulling is aan uw interieur, neem vandaag dan nog contact met ons op voor een GRATIS styling advies!

Close-up van een mFLOR PVC vloer met daarop een witte stoel en glazen vaas naast een groot raamvenster.

Eersteklas PVC merken. Scherp geprijsd. Altijd.

Vanaf €39,95 per m² inclusief leggen!

Woonstudio Bennekom biedt allerlei merken en types PVC vloeren die in al uw wensen voorzien! Of u nu op zoek bent naar een PVC vloer die uw huis een warm of rustig gevoel geeft.

 

Daarnaast kan Woonstudio Bennekom uw vloer ook nog isoleren en zorgen voor geluiddemping door een ondervloer te plaatsen. Onze vakkundigen egaliseren uw vloer professioneel en zorgen voor uitvlakking, stabilisatie en vochtwering.

 

Kort gezegd, wat er ook met uw vloer moet gebeuren om in uw wensen te voorzien, de professionals van Woonstudio Bennekom kunnen uw dromen realiseren!

 

Klik op een merk hieronder voor meer informatie

Voorbeelden van projecten

Stijlvol wonen begint bij Woonstudio Bennekom

Kom gerust eens langs in onze showroom voor een gratis stylingadvies. We nemen graag de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en uw wensen te verwezenlijken.

Start het gesprek
Start WhatsApp chat
Hallo, Johan van Woonstudio Bennekom hier. Een vraag stellen kan ook via Whatsapp. Kan ik u helpen?