Gerflor PVC Vloeren

Innovatief. Decoratief. Duurzaam.

Professionele vloerspecialist

Bent u een basketbal fan? Dan heeft u wellicht al een van de Gerflor PVC vloeren gezien. Gerflor heeft namelijk veel vloeren gelegd voor professionele basketbalclubs, zoals voor Hoops Factory in Toulouse.

 

Hierbij gebruiken ze vaak een multi-laag vloer waarin ook een PVC vloer zit verwerkt die zorgt voor de geluiddempende en isolerende werking. Maar dat is niet het enige wat zij doen, Gerflor heeft natuurlijk ook PVC vloeren voor woningen, kantoren, ziekenhuizen en nog veel meer.

 

Bent u op zoek naar een topkwaliteit PVC vloer? Neem dan contact met ons op en wij kijken met u of een Gerflor iets voor u is.

Gerflor PVC vloeren in een sportschool met 8 loopbanden en lichtblauwe sfeerlicht. Geplaatst door Woonstudio Bennekom.

Uw huis ook zo?

Let op: wij bieden topkwaliteit voor de laagste prijzen.
Moeite met het kiezen van kleuren? Wij geven wij u desgewenst een gratis en vrijblijvend kleuradvies, naar eigen wens.

Close-up van veterloze schoenen op een wit-grijze Gerflor PVC tegel vloer. Geplaatst door Woonstudio Bennekom.

Eersteklas PVC merken. Scherp geprijsd. Altijd.

Vanaf €39,95 per m² inclusief leggen!

Woonstudio Bennekom biedt allerlei merken en types PVC vloeren die in al uw wensen voorzien! Of u nu op zoek bent naar een PVC vloer die uw huis een warm of rustig gevoel geeft.

 

Daarnaast kan Woonstudio Bennekom uw vloer ook nog isoleren en zorgen voor geluiddemping door een ondervloer te plaatsen. Onze vakkundigen egaliseren uw vloer professioneel en zorgen voor uitvlakking, stabilisatie en vochtwering.

 

Kort gezegd, wat er ook met uw vloer moet gebeuren om in uw wensen te voorzien, de professionals van Woonstudio Bennekom kunnen uw dromen realiseren!

 

Klik op een merk hieronder voor meer informatie

Gerflor PVC vloer in de slaapkamer met een witte interieur. Geplaatst door Woonstudio Bennekom.

Jarenlange ervaring

Net zoals Forbo is Gerflor een groep die bestaat uit verschillende merken. Voor Gerflor zijn dat bijvoorbeeld Taraflex en Connor Sports. Bij het adviseren en leggen van de vloer komt Woonstudio Bennekom pas in actie. Onze vakkundigen met jarenlange ervaring weten precies wat men wilt zien, wat trendy is en hoe zij de vloer zo perfect mogelijk kunnen plaatsen.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor GRATIS styling advies zodat u een weloverwogen keuze kunt maken!

Gerflor PVC vloeren laten plaatsen door Woonstudio Bennekom

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe Gerflor vloer. 

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe Gerflor pvc vloeren, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

A-MERKEN & LANGE GARANTIE

Wij werken alleen met A-merken van topkwaliteit, geplaatst met moderne apparatuur voor het beste resultaat. Én we zijn CBW-erkend. Dat betekent lange garanties op al onze producten!   

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

PVC laten plaatsen door Woonstudio Bennekom

1

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe pvc vloeren, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

2

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe vloer. 

3

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

4

A-MERKEN & LANGE GARANTIE

Wij werken alleen met A-merken van topkwaliteit, geplaatst met moderne apparatuur voor het beste resultaat. Én we zijn CBW-erkend. Dat betekent lange garanties op al onze producten!   

Innovatief - Gerflor Senso

Innovatief - Gerflor Senso

Gerflor staat bekend om zijn innovatieve veerkrachtige en ontwerp geleide vloeroplossingen. De Gerflor Senso vloer is één van deze innovatieve ontwikkelingen. Deze vloer is nóg makkelijker in gebruik dan gewoon PVC.

Decoratief

Decoratief

De Gerflor PVC vloeren zijn niet alleen comfortabel voor de voeten maar ook nog eens voor de ogen. Vaak herkenbaar aan de glanzende uitstraling kunt u deze vloeren van een afstand herkennen.

Duurzaam

Duurzaam

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en Gerflor is het daar mee eens. Daarom denken zij bij elke vloer aan wat voor effect het zal hebben op het binnen- en buitenmilieu. De wereld is belangrijk, maar uw leefomgeving ook!

Mogelijke PVC motieven en patronen…

Voorbeelden van projecten

Stijlvol wonen begint bij Woonstudio Bennekom

Kom gerust eens langs in onze showroom voor een gratis stylingadvies. We nemen graag de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en uw wensen te verwezenlijken.

Start het gesprek
Start WhatsApp chat
Hallo, Johan van Woonstudio Bennekom hier. Een vraag stellen kan ook via Whatsapp. Kan ik u helpen?