PVC Vloeren Betonlook

Robuuste looks met een zachte touch

Het beste van beide werelden

PVC vloeren in betonlook, wat houdt dat in? Dat is vrij simpel uit te leggen. Het ziet er uit als beton dus het oogt egaal en heeft een grijze tint. Een PVC vloer met de betonlook wordt vaak gebruikt voor een industriële sfeer. Het staat dus heel leuk bij al het andere industriële interieur, zoals bij de deur in het plaatje hiernaast.

 

Daarnaast is het simpelweg een veel beter alternatief dan echt beton doordat PVC vloeren geluiddempend, onderhoudsvriendelijk en comfortabel zijn. Bij beton is dat het tegenovergestelde.

 

Maar wie zegt dat u niet het beste van beiden kan krijgen? Kies voor de robuuste looks en comfort! Bent u het hier mee eens? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

een moderne interieur met industriële PVC vloeren in betonlook

Uw huis ook zo?

Let op: wij bieden topkwaliteit voor de laagste prijzen.
Moeite met het kiezen van kleuren? Wij geven wij u desgewenst een gratis en vrijblijvend kleuradvies, naar eigen wens.

Eersteklas PVC merken. Scherp geprijsd. Altijd.

Vanaf €39,95 per m² inclusief leggen!

Woonstudio Bennekom biedt allerlei merken en types PVC vloeren die in al uw wensen voorzien! Of u nu op zoek bent naar een PVC vloer die uw huis een warm of rustig gevoel geeft.

 

Daarnaast kan Woonstudio Bennekom uw vloer ook nog isoleren en zorgen voor geluiddemping door een ondervloer te plaatsen. Onze vakkundigen egaliseren uw vloer professioneel en zorgen voor uitvlakking, stabilisatie en vochtwering.

 

Kort gezegd, wat er ook met uw vloer moet gebeuren om in uw wensen te voorzien, de professionals van Woonstudio Bennekom kunnen uw dromen realiseren!

 

Klik op een merk hieronder voor meer informatie

Vrijblijvende styling advies

De industriële sfeer is uniek, maar dit betekent natuurlijk ook dat de PVC vloeren in betonlook moeten passen bij uw interieur. Daarom adviseren wij u om een styling adviesgesprek aan te vragen met één van onze specialisten die u daar verder in kunnen helpen.

 

Woonstudio Bennekom heeft al veel huishoudens voorzien van een PVC vloer in betonlook en uit ervaring weten we dat klanten het fijn vinden om het zeker te weten. Bent u toe aan meer comfort en heeft uw interieur een industriële look? Dan zijn de PVC vloeren in betonlook de perfecte match voor u!

PVC vloer betonlook laten plaatsen door Woonstudio Bennekom

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe pvc vloer. 

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe pvc betonlook vloeren, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

A-MERKEN & LANGE GARANTIE

Wij werken alleen met A-merken van topkwaliteit, geplaatst met moderne apparatuur voor het beste resultaat. Én we zijn CBW-erkend. Dat betekent lange garanties op al onze producten!   

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

PVC laten plaatsen door Woonstudio Bennekom

1

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe pvc vloeren, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

2

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe vloer. 

3

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

4

A-MERKEN & LANGE GARANTIE

Wij werken alleen met A-merken van topkwaliteit, geplaatst met moderne apparatuur voor het beste resultaat. Én we zijn CBW-erkend. Dat betekent lange garanties op al onze producten!   

Industriële sfeer

Industriële sfeer

De industriële sfeer is een stijgende trend van de afgelopen jaren in de interieur wereld. Daarnaast is het natuurlijk ook een erg unieke PVC vloer die u niet vaak terug ziet in woningen.

Net zo sterk als beton

Net zo sterk als beton

Ondanks dat deze betonlook vloer van PVC is en niet van echt beton, is het nog steeds sterker. Waarom? PVC is namelijk waterbestendig, kras- en slijtvrij. Hierdoor is het geschikt voor zwaar gebruik, zelfs in de badkamer of op de werkvloer.

Geschikt voor vloerverwarming

Geschikt voor vloerverwarming

Beton zelf is niet geschikt voor vloerverwarming maar betonlook PVC wel! Met een goede ondervloer merkt u echt het verschil dat vloerverwarming kan maken voor uw comfort.

Mogelijke PVC motieven en patronen…

Voorbeelden van projecten

Stijlvol wonen begint bij Woonstudio Bennekom

Kom gerust eens langs in onze showroom voor een gratis stylingadvies. We nemen graag de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en uw wensen te verwezenlijken.

Start het gesprek
Start WhatsApp chat
Hallo, Johan van Woonstudio Bennekom hier. Een vraag stellen kan ook via Whatsapp. Kan ik u helpen?