PVC vloer Amsterdam

Wij leggen ook vloeren in Amsterdam!

PVC vloer laten leggen in Amsterdam

 

Gaat u verhuizen, verbouwen of is uw woning toe aan een opfrisbeurt? Een PVC vloer is áltijd een goede keuze. Het is onderhoudsvriendelijk, duurzaam, werkt geluiddempend en heeft dezelfde luxe looks als een houten vloer. Vloerverwarming aanwezig in uw Amsterdamse woning? Ook dan is een PVC vloer een goede keuze.

 

Inclusief all-in-legservice

Bij Woonstudio Bennekom profiteert u altijd van de all-in-legservice. Dat wil zeggen: wij halen uw meubels aan de kant, halen de oude vloer eruit, leggen de nieuwe PVC vloer en plaatsen uw meubels terug. En dat allemaal met een lange garantie.

Direct een prijsindicatie op maat aanvragen?

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een reactie. De prijzen zijn inclusief legservice.

Visgraat pvc vloer met sfeervolle lampen op de bovenverdieping

PVC in Amsterdam laten plaatsen door Woonstudio Bennekom

Laat u uw PVC vloer door Woonstudio Bennekom plaatsen, dan profiteert u altijd van onze vier voordelen:

Een eigen all-in-legservice voor uw vloer

We gaan nog verder dan enkel de legservice. Denk aan een professioneel stylingadvies tot aan het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. Maar ook het verwijderen van uw oude vloer doen wij voor u. We ontzorgen u met uw PVC vloer van begin tot eind!

Jarenlange ervaring in de branche

Over de jaren heen hebben we ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe PVC vloeren. Dit allemaal door onze vakmannen in de buitendienst. U heeft dus enkel te maken met ons vaste personeel, wij huren geen ZZP’ers in.

Een showroom in Bennekom

Een PVC vloer koopt u natuurlijk niet zomaar. Dat wilt u zien, voelen of misschien heeft u nog extra advies en hulp nodig bij uw keuze. Laat u inspireren in onze showroom en ontvang vrijblijvend advies van onze stylisten. Mooie bijkomstigheid: parkeren voor de deur is gratis!  

A-merken PVC vloeren & lange garantie

Wij vinden het belangrijk dat u zo lang mogelijk van uw PVC vloer kunt genieten. Daarom werken wij alleen met A-merken van topkwaliteit. Uw vloer wordt geplaatst met moderne apparatuur voor het beste resultaat. Daarnaast zijn we CBW-erkend. Dat betekent dat u lange garanties krijgt op al onze producten!

PVC met de beste (keur)merken

Wij werken alleen met hoogwaardige PVC merken om een topkwaliteit te waarborgen. Onze merken voldoen namelijk stuk voor stuk aan de strengste Nederlandse kwaliteitseisen. Dankzij het DIBT-keurmerk is uw vloer vrij van schadelijke weekmakers en is uw veiligheid voor 100% gegarandeerd. Ook zijn de emissiewaarden laag door duurzame productie. Wel zo’n fijn gevoel.

Welke stijl PVC vloer leggen we in uw Amsterdamse woning?

Binnen de PVC vloeren heeft u keuze uit diverse patronen. Ongeacht het patroon dat u kiest: wij beheersen de legtechnieken!

 

Houdt u van een klassieke stijl? Het populaire en zeer stijlvolle visgraat is dan misschien wel iets voor u. Of ga zelfs voor het walvisgraat-patroon! Minder bekend dan visgraat, maar een vloer die daar wel op lijkt is de ‘Hongaarse punt’ vloer. Een techniek die we zeer goed beheersen, maar net iets aparter is. Daarnaast ziet u de industriële look in steeds meer huishoudens. De PVC betonlook vloer past daar perfect bij. Hierbij maken we gebruik van PVC tegels.

 

Het standaard legpatroon voor een PVC vloer met rechte stroken is echter nog steeds de meest gekozen vloer. Stijlvol én tijdloos.

 

Meer weten over de diverse patronen? Klik hieronder op een patroon voor meer informatie.

Kleuradvies voor uw PVC vloer

Hoe ziet uw woning in Amsterdam eruit? Welke kleur vloer past daar goed bij? Dat zijn vragen waar u bij het uitzoeken van een vloer wellicht nog mee zit. Het is een klein stukje rijden, maar in onze showroom in Bennekom geven wij kleuradvies op maat. U kunt deze alvast online aanvragen en in laten plannen.

Stijlvol wonen begint bij Woonstudio Bennekom

Kom gerust eens langs in onze showroom voor een gratis stylingadvies. We nemen graag de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en uw wensen te verwezenlijken.

Start het gesprek
Start WhatsApp chat
Hallo, Johan van Woonstudio Bennekom hier. Een vraag stellen kan ook via Whatsapp. Kan ik u helpen?