PVC Veenendaal

Tapijtwinkel Arnhem

PVC Ede

Onlangs kregen we de vraag vanuit Ede om een woonkamer te voorzien van een PVCv vloer. Daar draaiden wij onze hand natuurlijk niet voor om. Woonstudio Bennekom is niet voor niets gespecialiseerd in het leggen van PVC vloeren. Voordat wij een vloer plaatsen komen wij natuurlijk altijd eerst langs voor een inmeting. Zo ook bij dit project in Ede.

Dé tapijtwinkel nabij Arnhem

Voor vloeren, gordijnen, raamdecoratie en Allure inbouwkasten

 

Oriënteer u gerust in onze showroom in Bennekom en vraag naar stalen en beelden om inspiratie op te doen. Wilt u direct een op maat gemaakt en uitgetekend interieuradvies in onze tapijtwinkel krijgen om mee te nemen naar huis? Neem dan gewoon even een foto mee van de huidige situatie. Vanuit hier gaan wij, samen met uw wensen aan de slag om een stijlvolle inrichting met de juiste kleurcombinaties uit te werken. Binnen de kortste keren rijdt u terug naar Arnhem met een uitgewerkt maatwerk advies voor een nieuwe inrichting. Of vraag direct om een offerte en krijg een nog nauwkeuriger beeld van uw nieuwe droomwens!

 

Woonstudio Bennekom werkt alleen maar met A-merken en eigen stoffeerders zodat wij een hoge kwaliteit kunnen waarborgen. Want een tapijtwinkel is meer dan een winkel waar u stalen en voorbeelden kunt bekijken. Ook het verlenen van service en geven van goede adviezen vinden wij belangrijk. Onze medewerkers in de buitendienst staan garant voor een vakkundige en op maat gemaakte inrichting van uw woning of project in de buurt van Arnhem. Zoekt u bijvoorbeeld een nieuwe PVC vloer? In stroken, tegels of visgraat gelegd? Geen probleem! Maar ook voor al uw marmoleum, vinyl of tapijt is Woonstudio Bennekom de aangewezen tapijtwinkel.

Vinyl vloer kopen? Lees meer over de voordelen van Woonstudio Bennekom

Bekijk onze stijlvolle inrichtingen

Toe aan een nieuwe inrichting? Wij kunnen u in onze tapijtwinkel diverse stijlvolle en trendy inrichtingen laten zien en kunnen direct een ontwerp voor u maken zodat u ziet welke kleurcombinaties het perfecte plaatje geven. Een kort ritje van zo’n 5 minuten vanuit Arnhem naar onze tapijtwinkel is daarom zeker de moeite waard.

Onze tapijtwinkel bezoeken vanuit Arnhem?

Slechts 15 minuten verwijderd van een fantastisch en stijlvol interieur

 

Komt u vanaf de A12? Onze tapijtwinkel is gelegen nabij de A12 op zo’n 15 minuten rijden vanaf Arnhem. U komt er door de van Balverenweg in te rijden (pas op de flitspalen) en bij de rotonde de eerste afslag rechts te nemen. Vanuit hier komt u vanzelf in Bennekom terecht en slaat u in de winkelstraat en voor de kerk linksaf richting het marktplein. Hier kunt u gratis parkeren en is het slechts enkele meters lopen naar onze tapijtwinkel. Vanaf Arnhem is Woonstudio Bennekom eenvoudig te bereiken. Binnen de kortste keren heeft u een stijlvol interieur.

Waarom Woonstudio Bennekom

1

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe inrichtingen, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

2

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe vloer. 

3

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

4

A-MERKEN & LANGE GARANTIE

Wij werken alleen met A-merken van topkwaliteit, geplaatst met moderne apparatuur voor het beste resultaat. Én we zijn CBW-erkend. Dat betekent lange garanties op al onze producten!   

qode-np-item
25 Jaar vakkundige ervaring
qode-np-item
All-in legservice door onze eigen vakmannen
qode-np-item
Grote Showroom in Bennekom
qode-np-item
A-Merken & Lange Garantie

Neem een digitale 360° tour door onze showroom

Start het gesprek
Start WhatsApp chat
Hallo, Johan van Woonstudio Bennekom hier. Een vraag stellen kan ook via Whatsapp. Kan ik u helpen?