Karpet Louis de Poorte WS Bennekom carpet

Karpetten

Ieder interieur volmaakt

Karpetten voor extra sfeer

Snel de sfeer in huis met een karpet! Een vloerkleed kan de sfeer in uw kamer helemaal doen omslaan. Waar dan ook is een karpet een comfortabele en warme toevoeging aan uw interieur, die u moet ervaren om ‘m te voelen. Woonkamers, slaapkamers of serres voelen in een handomdraai luxe aan.

Sfeermakers voor ieder interieur

Sfeermakers voor ieder interieur

Iedere keer dat u de kamer binnenloopt is het: WOW! Alles klopt qua beleving. Uw interieur en het karpet gaan hand in hand en zijn onafscheidelijk goed op elkaar afgestemd.

Akoestiek bevorderend

Akoestiek bevorderend

Karpetten zijn buitengewoon geschikt om de akoestiek in kamers te verbeteren. ‘Holle geluiden’ zullen voortaan warm aanhoren.

Het 'deluxe' gevoel

Het 'deluxe' gevoel

Een inrichting die klopt. Als een huis. U interieur zal als een prachtig ingericht hotel aanvoelen. Alleen een kleed maakt dat u uw thuis beleeft vanuit luxe. Een rijk gevoel!

qode-eliptic-slider

Onze collectie met deluxe karpetten

Heeft u een mooi karpet gezien? De kans is groot dat wij die op voorraad hebben. Vloerkleden worden namelijk in standaard afmetingen geleverd. U kunt ‘m dus vaak direct meenemen. Maar natuurlijk adviseren onze stylisten u ook graag over het best passende karpet voor úw interieur. Zo bent u zeker van een stijlvol karpet waar u dezelfde dag nog van kunt gaan genieten!

Waarom Woonstudio Bennekom

1

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe inrichtingen, dankzij onze vakmannen in de buitendienst. Zij werken in dienst van Woonstudio Bennekom en zijn geen ZZP’ers.

2

EIGEN ALL-IN LEGSERVICE

Van een professioneel styling advies tot het zorgvuldig verplaatsen van uw meubels. En van het verwijderen tot het plaatsen van uw nieuwe vloer.

3

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis!

4

A-MERKEN & LANGE GARANTIE

Wij werken alleen met A-merken van topkwaliteit, geplaatst met moderne apparatuur voor het beste resultaat. Én we zijn CBW-erkend. Dat betekent lange garanties op al onze producten!   

qode-np-item
25 Jaar vakkundige ervaring
qode-np-item
All-in legservice door onze eigen vakmannen
qode-np-item
Grote Showroom in Bennekom
qode-np-item
A-Merken & Lange Garantie

Schitterende topmerken

Alles op het gebied van woningstoffering en -inrichting is bij Woonstudio Bennekom van topklasse. Daar zijn onze karpetten geen uitzondering op. Alleen de beste merken worden onze Woonstudio toegelaten.

Schoon en fris houden van uw carpet

Door de structuur en stof van carpetten behoeven deze exclusieve sfeermakers net iets meer aandacht dan bijvoorbeeld een PVC vloer. Maar zolang u de juiste middelen gebruikt, kunt u gelukkig lang genieten van uw carpet. Woonstudio Bennekom heeft hier
vanzelfsprekend diverse methoden en middelen voor.

Ruimtes transformeren door ons vakmanschap

Een karpet is erg bepalend voor de ambiance in een ruimte. Dat weten wij als geen ander. Onze klanten ook. Kille ruimtes transformeren wij binnen de kortste keren tot sfeervolle kamers.

Opleveren
Slopen
Woonstudio Bennekom Bennekom

Stijlvol wonen begint bij Woonstudio Bennekom

Kom eens langs in onze showroom voor een advies. We nemen graag de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en uw wensen te verwezenlijken.

Stijlvol wonen begint bij Woonstudio Bennekom

Kom eens langs in onze showroom voor een advies. We nemen graag de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en uw wensen te verwezenlijken.

Start het gesprek
Start WhatsApp chat
Hallo, Johan van Woonstudio Bennekom hier. Een vraag stellen kan ook via Whatsapp. Kan ik u helpen?