ALLURE KASTEN

Eersteklas handgemaakte inbouwkasten

Handgemaakte Allure kasten

Met een op maat gemaakte Allure kast zet u iedere kamer naar uw eigen hand. De handgemaakte kasten van Allure zijn praktisch, rustgevend en hebben een eersteklas uitstraling. Iedere gewenste indeling in iedere gewenste vorm is te realiseren. Onder een schuin dak, in een kleine slaapkamer of juist prominent aanwezig in de master bedroom. Voor ieder vertrek maken wij een Allure kast die past!

3d ontwerp op maat

3d ontwerp op maat

Wat uw wens ook is, iedere Allure kast op maat begint met een 3d visualisatie. Kijk en loop live mee door uw walkin closet of garderobekast in uw slaapkamer, of voorraadkast met ingebouwde wasmachine in uw bijkeuken ontwerpen. Tot in het kleinste detail bent u betrokken. U ziet direct of het past!

Inmeten bij u aan huis

Inmeten bij u aan huis

Na het uittekenen van een passend ontwerp, is het tijd om alles in te meten. We brengen een bezoek aan uw huis (of kantoor). Daar meten we alles tot op de millimeter door, en gaan dan over het produceren van uw Allure kast(onderdelen). Zo bent u zeker van een naadloze integratie van de kast in de kamer.

Montage door eigen vakmannen

Montage door eigen vakmannen

Een belangrijk onderdeel is natuurlijk het vakkundig monteren van nieuwe Allure kasten. Hiervoor hebben wij gekwalificeerde vakmannen in dienst. Zij monteren dagelijks op maat gemaakte kasten en zullen ook bij u zorgen voor een fantastisch eindresultaat!

qode-eliptic-slider

Allure kasten: eindeloze mogelijkheden

Omdat elke Allure kast een stuk maatwerk is, zijn de mogelijkheden ongekend. Garderobe spiegels, schoenrekken of kledinghangers die uitschuif- en uitrekbaar zijn, het kan allemaal… Ook qua afwerking is alles mogelijk, van het type hout tot de handgrepen. Lampen bovenop uw kast of subtiel weggewerkte LED-lampen die oplichten als u uw kast opent? U vraagt en wij maken uw Allure kast (op maat).

Waarom Woonstudio Bennekom

1

JARENLANGE ERVARING

Wij hebben ontelbaar veel woningen in de regio voorzien van nieuwe Allure inbouwkasten, dankzij onze eigen vakmannen. Iedere kast, groot of klein, wordt op fenomenale en professionele wijze gemonteerd.

2

ALL-IN SERVICE

Van een advies en een op maat gemaakt 3d ontwerp in onze showroom tot het  verplaatsen van uw meubels tijdens de montage. Wij leveren compleet op, zonder enige inspanning van uw kant. 

3

GROTE SHOWROOM IN BENNEKOM

Laat u inspireren door de afgemonteerde Allure kasten in onze showroom en krijg een vrijblijvend advies van onze stylisten. Parkeren voor de deur is gratis! 

4

10 JAAR GARANTIE

Allure kasten zijn van gemaakt van duurzame en kwalitatieve materialen. Mocht er tóch iets misgaan, dan bent u zeker van 10 jaar garantie op alle bewegende onderdelen.

qode-np-item
25 Jaar vakkundige ervaring
qode-np-item
Complete all-in oplevering en montage
qode-np-item
Grote Showroom in Bennekom
qode-np-item
10 jaar garantie

Uw eigen 3d ontworpen Allure kast?

Wie op zoek is naar een kastinterieur of een schuifwand van betaalbare topkwaliteit, komt uit bij Allure. De kwaliteit van Allure kasten is buitengewoon en bovendien erg goed betaalbaar. Ieder design is uniek en oogstrelend. Het loopwerk, de panelen en omlijsting zijn duurzaam. De afwerking is fraai. Wilt u een 3d ontwerp laten maken in onze showroom? Maak dan een afspraak, wij helpen u graag verder! Of vraag meer informatie op via een brochure.

Perfectie met Allure kasten

Allure kasten zijn een schitterend stuk vakwerk. Iedere kast is handgemaakt en voldoet volledig aan uw wensen en eisen. Natuurlijk qua looks en de afwerking, maar ook zeker qua praktische gemakken. Extra legplanken, garderobe stangen, handige inbouwverlichting… Of zelfs een garderobelift. Daarmee heeft u geen ladder op trapje nodig om bij uw favoriete kledingstuk te komen. En hoe u uw kleding opbergt? Bijvoorbeeld via uitschuifbare garderobe hangers en schoenrekken. En natuurlijk met stropdassen-, riem- en broekenhouders. Uitgevoerd met soft-closing technieken? Of gewoon met een standaardlade. De keuze is geheel aan u!

Een deel van onze opgeleverde Allure kasten 

Woonstudio Bennekom Bennekom

Stijlvol wonen begint bij Woonstudio Bennekom

Kom eens langs in onze showroom voor een advies. We nemen graag de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en uw wensen te verwezenlijken.

Stijlvol wonen begint bij Woonstudio Bennekom

Kom eens langs in onze showroom voor een advies. We nemen graag de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en uw wensen te verwezenlijken.

Woonstudio Bennekom